Annonce
Ugeavisen Ribe

Ny VisitDenmark-film skal eksponere Vadehavsområdet

Vadehavsområdet er det første sted i landet, hvor VisitDenmark har lavet en destinationsfilm for erhvervsturisme under brandet The Land of Everyday Wonder. Turistchef er begejstret for filmen, som vil give enorm eksponering såvel nationalt som internationalt.

Ribe: Mennesket ved Havet, Vadehavscentret og Sønderho Kro er et par af områdets herligheder, som er hovedrolleindehaverne i en ny VisitDenmark-film, der skal markedsføre Vadehavsområdet på en helt ny måde.

Filmen, som netop er blevet offentliggjort, er optaget på 14 lokale lokationer, som skal være med til at fremhæve området som et nyt og inspirerende sted at afholde blandt andet virksomhedsmøder, konferencer og firmature.


Det er små fantastiske øjeblikke – wonders, som kan fremhæve regionen og hele området som et nyt og inspirerende sted at holde virksomhedsmøder.

Erik Mortensen


Filmen fra Vadehavsområdet indgår som et led i udrulningen af en større brandfortælling "The Land of Everyday Wonder", hvor Visit Denmark rejser rundt i Danmark for sammen med destinationerne at finde de unikke og særegne oplevelser, som Danmark fremover skal markedsføres på.

Annonce

Områdets vidundere skal vises frem

- Vores brandfortælling om "The Land of Everyday Wonder" matcher både regionen og de private aktører i området helt perfekt. Det er små fantastiske øjeblikke – wonders, som kan fremhæve regionen og hele området som et nyt og inspirerende sted at holde virksomhedsmøder, forklarer Erik Mortensen, head of global brand activation hos VisitDenmark.

Hos Business Esbjerg, som via "Meet & More – by the Wadden Sea" arbejder hårdt for at gøre Vadehvsområdet til en af Danmarks førende destinationer indenfor erhvervsturisme, er turistchef Pia de Place både glad for at være blevet udvalgt og for det færdige resultat.

- Det har været en sand fornøjelse at vise vores smukke Vadehavsområde frem til VisitDenmark og ELS Production. Samarbejdet har været supergodt hele vejen igennem, og vi er rigtig stolte af det færdige resultat. Nu skal vi i fællesskab få filmen ud at leve både nationalt og internationalt for at tiltrække møder, konferencer, firmature, gruppeture og lignende her til Vadehavsområdet, turistchef Pia de Place.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce