Annonce
Ugeavisen Ribe

Nyt galleri og atelier i Ribe skal gengive byens liv

Rene Jørgensen har åbnet et kombineret atelier og galleri i en del af de bygninger der har huset Nissan. Han udstiller i øjeblikket en stribe fotos der er taget henover året og som skal symbolisere byens liv.
Fotograf René Jørgensen har åbnet et kombineret galleri og atelier i en del af de bygninger på Industrivej, der tidligere har huset Nissan
Annonce

Ribe: Den lokale fotograf, René Jørgensen, vil gerne gøre en indsats for at gengive byens liv, og han er derfor synlig til de mange arrangementer, der er i Ribe.

For at gå skridtet videre har han nu tilmed åbnet galleri og atelier på Industrivej i en del af de lokaler, der tidligere husede Nissan.

Her vil han udstille nogle af sine fotos, og han vil samtidig bruge stedet til atelier, hvor han vil lave fotoopgaver som portrætfotografering og fotografering af ting, personer og effekter til erhvervslivet.

- Der er rigtig godt gang i antallet af fotoopgaver, og det er årsagen til, at jeg nu åbner dette galleri og atelier. Jeg har valgt at kalde stedet "Byens liv", da de billeder jeg sælger og viser gerne skal symbolisere det liv, der er i Ribe. Jeg laver altid kun en forstørrelse, sætter det i ramme og passepartout, og når det er solgt, laver jeg ikke andre, siger Rene Jørgensen.

Han har en stribe billeder udstillet i øjeblikket, og det alt fra fotos af musikere til  håndboldbilleder samt fotos af Ribes aktiviter og meget mere.


Jeg har valgt at kalde stedet "Byens liv", da de billeder jeg sælger og viser gerne skal symbolisere det liv der er i Ribe. Jeg laver altid kun en forstørrelse, sætter det i ramme og passepartout og når det er solgt laver jeg ikke andre

Rene Jørgensen


Annonce

Plads til flere opgaver

René Jørgensen glæder sig over, at det har været muligt at vise et godt liv i byen, selvom byen har været lukket ned.

Antallet af opgaver i atelieret er vokset igennem de senere år, og det er årsagen til at han nu har udvidet sine muligheder med et galleri og atelier.

- Det er helt tydeligt, at der er et behov for en fotograf som mig, der kan levere fotoopgaver til både private og erhvervslivet. Og selvom jeg har travlt, har jeg da altid plads til flere opgaver, siger han.

Atelieret er ligesom alt andet lukket i øjeblikket, men han vil åbne stedet efter aftale, når Danmark genåbner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce