Annonce
Ugeavisen Ribe

Nyt liv til rollespil i Tangeskoven

Liverollespilsforeningen Ripen, som holder til i Tangeskoven, genopliver de månedlige rollespilsarrangementer. Næste gang er på lørdag.

Annonce
Hver den første lørdag i de kommende syv måneder vil man, hvis man tager en gåtur i Tangeskoven, risikere at blive mødt af orker, elvere eller andre fantastifulde væsener.

For Ripen, der er Ribes lokale liverollespilsforening, og som har eksisteret siden 1997, genopliver nemlig efter et par års pause kampagnerne, hvor samme historie spilles over flere dage.

- Det er simpelthen for at få gang i Ripen igen. Der har været lidt udskiftning i foreningstoppen, og gamle kræfter er vendt tilbage. Derudover er det med filmen Hobbitten igen blevet aktuelt med rollespil, fortæller Louise Helth Van Sprang, der er ny formand for Ripen.

Hun håber, at Hobbitten kan gøre nye folk interesserede i at prøve at spille rollespil. Derfor har foreningen nu fået arrangeret en række lørdage, hvor der spilles på samme kampagne.

- Man behøver ikke at have været med fra start. Man kan blot komme ud og prøve og samtidig se, hvad vi laver, siger Louise Helth Van Sprang, som tilføjer, at kampagner er for næsten alle aldre.

Næste gang, der spilles er allerede på lørdag.

- Seniorkampagnen hver den første lørdag er beregnet til drenge og piger fra konfirmationsalderen. Derudover kommer der også juniorkampagner hver tredje lørdag, hvor første gang er den 20. april, fortæller formanden.

Kampagnen, som seniorerne spiller, hedder Falthea og handler kort sagt om et konfliktområde fyldt med korruptioner og kongekampe. Der vil under kampagnen være både mere klassiske kampe og skuespil. På den måde er der noget for alle, da hver deltager spiller med sin egen unikke karakter.Falthea-kampagnen er målrettet drenge og piger fra 12-13 år og opefter. Derudover spilles der også juniorkampagner hver den tredje lørdag i måneden, første gang den 20. april. Man kan læse meget mere om Ripen på www.ripen.dk.
Nicolai Mulvad, Søren Elleby Andersen og Benjamin Nødskouv er her i gang med en kamp ved den første Falthea-kampagne den 2. marts.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce