Annonce
Ugeavisen Ribe

OK støtter lokale foreninger: Hviding IF og Kvik 70 får benzinpenge

Jan Mortensen fra Hviding IF glæder sig over de uventede penge, som nu kommer fra OK Benzin. Arkivfoto
OK Benzin giver henholdsvis knap 17.000 kroner og knap 22.000 kroner til Hviding IF og Kvik 70.

Penge: Der er store sponsorbeløb på vej til to lokale klubber i området. Både Kvik 70 Roager og Hviding IF, kan med foreningernes sponsoraftaler med energiselskabet OK se frem til ekstra støttekroner i klubkassen.

Hviding IF kan se frem til at få udbetalt 16.881,30 kroner, mens Kvik 70 Roager får udbetalt 21.841,50 kroner, og formand i Jan Mortensen glæder sig naturligvis over den uventede støtte.

-Det betyder da rigtig meget med de penge, og vi er både glade og stolte over, at der nogen der vælger at støtte vores klub. Lige pt har vi ikke øremærket pengene til et bestemt formål, da vi ikke har budgetteret med dem, siger han, mens Søren Wind fra Kvik 70 tilføjer, at man her budgetterer med et beløb - men ikke så stort som det, der kommer ind nu.

Annonce

Tilmed er der ekstra på vej ud over de penge, som OK's kunder har bidraget med ved at tanke med deres OK kort, da OK giver 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne.

Hviding IF og Kvik 70 Roager er fem ud af omkring 2.000 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

- Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Når OKs kunder bruger deres benzinkort, støtter de samtidig med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK - og i Hviding IF og Kvik 70 Roagers tilfælde også Kvickly i Ribe og Dagli’Brugsen i Roager – der har udbetalt pengene til foreningerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce