Annonce
Ugeavisen Ribe

Pompei i Ribe er Sydjyllands bedste bageri

Det var en glad bagermester Mikkel Hansen, der kunne lægge sig på sit grønne øre tirsdag middag. Bageriet Pompei slog Billund Bageri på målstregen. Foto: Annett Bruhn
Bageriet Pompei løb med 1301 stemmer i kapløbet om at blive Danmarks Bedste Bageri.
Annonce

Ribe: Med en perfekt indsat slutspurt kunne Pompei i Ribe tirsdag eftermiddag (den 13. oktober, red.) lade sig hylde med den uofficielle titel som Syd- og Sønderjyllands Bedste Bageri.

Det skete med 1301 stemmer afgivet af kunder, og det var blot syv flere end Billund Bageri, der ellers længe lå et stykke foran.

29. september lancerede OpdagDanmark en afstemning, der skulle kåre Danmarks Bedste Bageri og give landets kunder muligheden for at nominere deres favoritbager.

- Det så sort ud i går aftes, hvor Billund førte med 130 stemmer, så vi skrev til alle dem, vi kender, og det har båret frugt, lød det tirsdag eftermiddag fra en glad Mikkel Hansen, der er bagermester i Pompei.

- Det er så fedt at tage sejren, og det bliver selvfølgelig ikke dårligere af, at vi vinder over min gamle mester i Billund. Det er et rigtig godt bageri, han har, og de laver nogle gode produkter og hatten af for det. Men vi vandt - og det er jeg meget stolt over, siger Mikkel Hansen.

Bagergården i Hinnerup blev Danmarks bedste Bageri med 2861 stemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce