Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Filmklub genstarter med engelsk film

Annonce

Ribe: Efter forårets bratte corona-nedlukning er Ribe Filmklub nu klar til at vise en række spændende film i løbet af efteråret. Forestillingerne afvikles på behørig vis i henhold til sundhedsmyndighedernes påbud og anbefalinger med hensyn til afstand og afspritning.

Den første film, der er på programmet, er den engelske film, Fisherman's Friends, som vises onsdag den 9. september klokken 19.

Det er en komedie baseret på den virkelige historie om en gruppe syngende fiskere fra Cornwall, hvis liv ændrer sig fra at optræde med gammeldags sømandsviser på den lokale havn til at tage livtag med den moderne musik i form af en kontrakt med et pladeselskab.

Der er tale om en varm underdog-fortælling i et humoristisk britisk miljø, hvor en smart musikproducer, Danny, fra London møder de syngende fiskere fra Cornwall i forbindelse med en polterabend i en lille fiskerby. Her skal han skal skrive kontrakt med byens lokale acapella-kor bestående af 10 ekstremt jordnære fiskere.

Filmen vises i Fællessalen i Seminariehuset, og der er som sædvanlig gratis adgang. På Biografforeningen Dagmars hjemmeside ribebio.dk kan man læse mere om de film, som Ribe Filmklub viser i løbet af efteråret. En trykt folder med efterårets program kan fås på biblioteket eller ved filmforevisningerne.

Ribe Filmklub drives i et samarbejde mellem Ribe Bibliotek og Biografforeningen Dagmar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce