Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Filmklubs seniorbio viser filmen "Rosemarie og gartnerens hemmelighed"

Tommy Kenter spiller en af hovedrollerne i filmen "Rosemarie og gartnerens hemmelighed", som Ribe Filmklubs seniorbio viser i Fællessalen i seminarieHuset den 21. januar. Filmfoto
Annonce

Ribe: Tirsdag den 21. januar kl. 15.30 viser Ribe Filmklub Seniorbio den norsk, dansk, tyske film: ”Rosemarie og gartnerens hemmelighed” i Fællessalen på seminarieHuset med gratis adgang for alle. "Rosemarie og gartnerens hemmelighed" rummer en fin bittersødme og et gedigent godt drama udført med en let charme og et kulørt men troværdigt persongalleri, hedder det blandt andet i en anmeldelse i filmmagasinet Ekko.

Filmen indledes med en bryllupssekvens, hvor journalisten Unn Tove under sit eget bryllup finder et efterladt spædbarn på et toilet. Hun afleverer barnet til myndighederne, og 16 år senere bliver Unn Tove opsøgt af Rosemarie, der er opsat på at finde sine biologiske forældre. Journalisten siger ja til opgaven, og sammen bliver de indblandet i en gammel fortælling, der afslører en mor med en stor hemmelighed.

Rejsen bringer dem blandt andet til København, hvor de ripper op i et gammelt pornofilmmiljø, hvor de møder den gamle filmproducent Klaus Dreyer, spillet af Tommy Kenter. Det er også i Danmark, at gartnerens hemmelighed i titlen begynder at give mening.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce