Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe sejrede i fodboldkamp, der varede 84 minutter

Ribespillerne kunne omsider glæde sig over en sejr i serie 1, blandt andet efter to mål af Anders Hostrup (nr. 15). Arkivfoto
Ribe BK fik omsider sæsonens første sejr fredag aften med 4-0 over Blåbjerg i en kamp, der sluttede efter 84 minutter.
Annonce

Fodbold, serie 1: Ribe BK-Blåbjerg 4-0 (2-0)

Mål RBK: Anders Hostrup 2, Thomas Clausen og Mikkel Dahlmann.

Hvis man kunne høre en lettelsens suk - eller måske i højere grad et kæmpemæssigt jubelbrøl - nær Ribe Stadion fredag aften, så var det blot fordi, at ripenserne fik sæsonens første sejr i femte forsøg.

Med 4-0 blev sidste uges smutter mod Ikast revancheret, og ifølge træner Klaus Nielsen kom det på en lidt billigere baggrund end i sæsonenes hidtidige kampe.

- Det var en anden kaliber modstander end de foregående, og det gjorde, at vi havde mere plads på banen til at gøre det, vi gerne vil. Det er jo meget sjovere at vinde, for vi har virkelig trængt til det, og nu peger kurven igen i den rigtige retning, siger han.

Annonce

Lyset virkede ikke

Thomas Clausen bragte Ribe foran i første halvleg, inden Anders Hostrup scorede for femte kamp i træk til pausestillingen 2-0. I anden halvleg sikrede Mikkel Dahlmann og Hostrup igen, så det stod 4-0 efter 84 minutter. På det tidspunkt var det blevet så mørkt over kunstgræsbanen i Ribe, at dommeren fløjtede kampen af til stor ærgrelse for Klaus Nielsen.

- Lyset virkede simpelthen ikke, heller ikke selv om vi havde gjort Esbjerg Kommune opmærksom på det i ugen op til kampen, så vi er meget skuffede over dem. Det bliver indberettet til DBU, men jeg tror ikke, at det får nogen følger, for både vi og Blåbjerg udtrykte, at når der ikke var længere tid tilbage af kampen, så kunne resultatet nok godt godtages, siger Klaus Nielsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce