Annonce
Ugeavisen Ribe

Riberestaurant genåbner, men skal sælges senere

Backhaus genåbner når restriktionerne tillader det. Foto: Bo Maimburg
Den populære lokale restaurant, Backhaus, fortsætter med Lene Schmidt ved roret efter tidligere indehaver, Britta Ehmsen afgik ved døden 1. juledag.
Annonce

Ribe: Lige efter jul gik indehaveren af den lokale restaurant, Backhaus, bort efter længere tids sygdom. Britta Ehmsen tabte kampen til kræften, men det betyder ikke. at spisestedet lukker.

Derimod vil Lene Schmidt, der har været en ligeså stor del af restauranten som Britta, fortsætte som ansvarlig, indtil der er kommet en afklaring på arvsspørgsmålet.

Hun lægger stor vægt på, at restauranten skal sælges.

- Lige nu går vi jo og venter på, at vi igen får lov til at åbne efter nedlukningen. Når vi må det, er vi klar, og vi håber selvfølgelig, at kunderne vender tilbage til den tid, siger Lene Schmidt.

Hun er ikke selv interesseret i at overtage restauranten og blive selvstændig, men hun vil gerne fortsætte som ansat, hvis stedet bliver solgt.

- Det er jo ikke en hemmelighed, at Backhaus altid har kørt rigtig godt, og det er naturligvis en god restaurant at overtage for en eventuel ny ejer. Vi ved jo ikke, om Britta har skrevet testamente, så vi afventer, hvad skifteretten kommer med. Men vi satser da på at åbne med den samme stab som hidtil, siger Lene Schmidt.

Bygningen ejes i dag af Kerem Das, der også ejer restauranterne Pinocchio og Jacob A. Han ser gerne, at Backhaus fortsætter som hidtil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Formand og lærer i Ribe: Elever har en pointe i at der mangler bevægelse på skemaet

Annonce