Annonce
Ugeavisen Ribe

Sådan kan du hjælpe Mikkels flaskeindsamling

Mikkel Madsen på ti år har endnu ikke fået fat i så mange flasker som sidste år til hans personlige indsats for at bidrage til Danmarksindsamlingen den 6. februar. Men nu skal han være med til at gøre reklame for indsamlingen. Foto: Lars Fahrendorff
Annonce

Ribe: Da UGE-Avisen Ribe lige omkring jul fortalte om, at 10-årige Mikkel Madsen igen i år ville indsamle flasker til fordel for andre børn og for Danmarksindsamlingen, kom der ved en fejl ikke oplysninger med om, hvordan man kunne donere.

Der har ind til videre ikke været særlig meget gang i indsamlingen, og nu skal tv-reklamer med Mikkel både sætte fokus på hans indsats og for selve Danmarksindsamlingen. Dog kan man være med til at skubbe gang i Mikkels indsamling.

Det kan blandt andet ske ved, at man kontakter Mikkels mor, Maja Madsen, på telefon 28 56 65 35 og aftaler, at Maja og Mikkel kan afhente pantflasker hjemme hos jer selv. I så fald kommer de iført handsker og mundbind. Man kan også selv aflevere flasker på deres hjemadresse, Engparken 9 i Ribe, via telefonisk kontakt få deres hjemmeadresse, hvor man selv kan aflevere pantflaskerne.

Derudover kan man selv aflevere sine pantplasker i pantautomaten og donere beløbet til Maja på mobilepay til 28 56 65 35, ligesom man også kan donere et valgfrit beløb, hvis man ikke har nogen pantflasker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce