Annonce
Ugeavisen Ribe

SA Ribe HK smadrede modstanderen i anden halvleg

SA Ribe HK løb modstanderne fra Viborg over ende i 3. division. Arkivfoto
Det rutinerede Viborg HK hold blev sendt hjem med et 29-15 nederlag mod SA Ribe HK.
Annonce

Håndbold, 3. division, damer: Modstanderen fra Viborg HK blev ikke levnet mange chancer i søndagens kamp mod SA Ribe HK.

End ikke veteranen og tidligere landsholdsspiller Heidi Astrup kunne dæmme op for SA Ribe HKs hurtige spil, og hjemmeholdet lagde ud i et højt tempo fra start. Man fik hurtigt skabt et lille forspring, men Viborgs rutine gjorde, at første halvleg alligevel blev tæt.

Efter en pausestilling på 11-9 skruede SA Ribe HK yderligere op for tempoet i anden halvleg. Det betød, at de hurtige fløje igen og igen kunne løbe fra de trætte Viborgspillere. Louise Johansen stod en flot kamp, og hun pillede den sidste brod ud af et rutineret Viborghold. Til sidst endte det med den tredje sejr af tre mulige for SA Ribe HK på 29-15. Mette Hjorth Knudsen blev topscorer med otte mål.

- Når en kamp forløber som denne gjorde, er det tydeligt hvor meget spillerne elsker at spille håndbold, og hvor stort et sammenhold der er på holdet. Jeg synes, at vi spiller meget seværdig håndbold, og publikum fik noget igen for den fine opbakning de giver spillerne, siger træner Torben Mølsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Trio Gemini gæster Ribe

Annonce