Annonce
Ugeavisen Ribe

Se billederne: To halve skaterramper blev flyttet 200 meter

Det var et mærkværdigt syn, da den store skaterrampe mandag morgen blev flyttet fra Ansgarskolens område og kørt på ladvogn hen til skaterområdet ved Ribe Fritidscenter. Foto: René Aunsbjerg Fogh
En stor kran sørgede for, at skaterrampen ved Ansgarskolen mandag morgen blev flyttet 200 meter i luftlinje. Det skete ad to omgange, da det var nødvendigt at skære rampen over i to på midten.

Ribe: For et par måneder siden gik to ripensere, Jep Seeberg og Michael Voigt, sammen og lovede, at de ville flytte den store skaterrampe, der siden foråret har stået ved Ansgarskolen i Ribe.

Og mandag morgen kom indehaver af Farup Smede, Michael Voigt, med firmaets store kranvogn for at få flyttet den.

Den mere end 12 meter lange rampe kunne imidlertid ikke flyttes i ét stykke, så den blev i stedet skåret over på midten. Imens det skete kunne to af skaterne, der har stået bag byggeriet af rampen, Bastian Thorup og Nis Bladt-Hansen, med en stor portion nervøsitet se på.

Det krævede en stor kran fra Farup Smede at få flyttet skaterrampen. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Det er ret nervepirrende at kigge på, for vi har jo brugt lang tid på at bygge den. Det er dog bedre for alle parter, at den bliver flyttet, og det gør også det nye skateområde bedre, lød det fra Nis Bladt-Hansen, inden kranfører for Farup Smede, Brian Petersen, gik i gang med at få den første halvdel af rampen løftet op over hækken og op på ladvognen.

En almindelig arbejdsdag

Mens det for Jep Seeberg var et større projekt, end han regnede med, var det mere eller mindre en almindelig dag på jobbet for Michael Voigt.


Det er bedre for alle parter, at den bliver flyttet, og det gør også det nye skateområde bedre

Nis Bladt-Hansen


- Vi var nødt til at skære den over på midten, ellers ville den ikke være stabil. Det er sådanne løfte- og flytteopgaver, vi udfører mange af. Jeg vil gerne bakke de her lokale drenge op, når de selv har bygget den og havde brug for at få den flyttet, sagde Michael Voigt, efter den halve rampe var blevet placeret på ladvognen.

Derfra gik det i trillefart - og med ret bred last - omkring 350 meter ad Sportsvej ned til det nye skaterområde ved Ribe Fritidscenter. Her blev den halve rampe endnu engang blev løftet hen over nogle træer og sat på plads oven på nogle sten umiddelbart vest for skateranlægget. Og derfra skulle de blot gentage hele forløbet endnu engang.

Nis Bladt-Hansen og Bastian Thorup kunne derfor ånde lettet op. Nu skal de dog selv få samlet rampen på ny og sat plader op på siderne, før rampen på lovlig vis atter kan tages i brug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce