Annonce
Ugeavisen Ribe

Snart kan du blive kviktestet seks dage om ugen i Ribe

Selv på en almindelig mandag formiddag er der køer helt ud på Simon Hansensvej ved testcenteret i Seminariehuset. Foto: Lars Fahrendorff
Flere mindre byer end Ribe har bedre muligheder for kviktest alle ugens dage. I Ribe har det hidtil kun været fire dage. Men det bliver der nu lavet om på.

Ribe: Utilfredse borgere fra Ribe har i sidste uge kimet sundhedsdirektør i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen, ned. Lange køer med op til to timers ventetid på en såkaldt kviktest i Seminariehuset har fået ripenserne til at reagere.

Og nu sker der noget.

- Mandag har vi holdt et møde med regionen og med Carelink (firmaet, der står for kviktest, red.), og vi talte netop om Ribe, hvor der har været stort pres på i sidste uge. Vi har nu sendt et ønske til regionen om at holde åbent for kviktest alle ugens dage, og det skal regionen endeligt beslutte i morgen (tirsdag, red.), siger Arne Nikolajsen, der forventer et ja til kviktest hele ugen.

Annonce

Region Syddanmark oplyser efter mødet, at der ikke kommer kviktest alle ugens dage, men der kommer seks dage med kviktest-tilbud og én dag med tilbud om pcr-test, som er en mere sikker test. Pcr-testen bliver torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce