Annonce
Ugeavisen Ribe

Sonja har boet der fra start

86-årige Sonja Nielsen flyttede ind, allerede da første etape af Obbekærparken blev opført i 1996. Foto: Bo Maimburg.
Sonja Nielsen er en af dem, der har boet i Obbekærparken, siden 1. etape blev bygget.
Annonce

Ribe: Obbekærparkens boliger er opført i flere etaper. Og 86-årige Sonja Nielsen flyttede ind, allerede da første etape blev opført i 1996.

- Min mands søster boede allerede i Obbekærfondens boliger på Bøgealle, men der var ikke plads, da jeg havde brug for en bolig. Så da jeg hørte om de nye boliger herude, lagde jeg billet ind, fortæller Sonja Nielsen - eller fru bademester, som mange sikkert husker hende.

Sonja og hendes mand Poul drev i mange år Ribe Friluftsbad, som var et sted, hvor specielt mange børn og unge mennesker har haft mange gode timer.

- Jeg fik en skøn lejlighed her, og jeg elsker at bo herude. Det er det dejligt sted, og jeg kunne mærke, at jeg følte mig hjemme, fra jeg første gang stak nøglen i døren. Og jeg kendte jo de fleste af beboerne i forvejen, så det var nemt at falde til.

- Vi er kun fire tilbage af os, der flyttede herud i 1996. Når folk skal herfra, er det enten, fordi de skal på plejehjem, eller fordi de dør, og så er det jo trist, for det er jo næsten som at miste lidt familie. Vi har vores egen lille by herude, og det eneste, der ikke helt er styr på, er husnumrene. Det er ret finurligt og noget rod, og tallene følges ikke ad, ligesom der er husnumre der helt er udeladt. Så folk kan have svært ved at finde rundt herude, men vi er jo alle gode til at hjælpe, hvis der er nogen, der ser søgende ud, siger Sonja Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce