Annonce
Ugeavisen Ribe

Spritnyt kontorfællesskab er klar: Første lejer har sat præg på byggeriet og vil gerne have naboer, de kan sparre med

Fredag rykkede Penta Advokater ind som de første i de nye kontorfællesskab på Ole Rømers Vej. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Penta Advokater er flyttet til de spritnye kontorlokaler på Ole Rømers Vej ved siden af Winds Automobiler. Der er ud over advokaterne plads til en eller flere andre lejere, der vil have mellem 100 og 900 kvadratmeter moderne kontorfaciliteter.

Ribe: Det var store flyttedag, og læssevis af skrivebordet, arkivskabe og flyttekasser blev fredag rykket fra Penta Advokaters kontor i Tvedgade til det spritnye kontorfællesskab på Ole Rømers Vej ud mod rundkørslen nord for Ribe.

På den måde blev mange måneders ventetid afsluttet for advokatfirmaet. Byggeriet, som bilforhandler René Wind har stået for, er imidlertid sket i tæt samarbejde med Penta Advokater.

René Wind (i midten) får masser af ros for samarbejdet med Chresten Haugaard og Lasse Iversen. Advokatfirmaet har eksempelvis haft stor indflydelse på indretning og byggeri af det nye kontorfællesskab. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Vi har gennem noget tid været på udkig efter ny faciliteter, fordi det gamle ikke længere er tidssvarende og heller ikke stort nok for os længere. Vi ville gerne have et sted med plads til vækst og et godt fysisk arbejdsmiljø, og det har vi fået her. Faktisk fik vi overbevist René Wind om, at han skulle bygge det her kontorfællesskab, og han har lånt tegninger af en af vores egne kontorbygninger i Grindsted som inspiration, forklarer Lasse Iversen, der er administrerende direktør i Penta Advokater.

Annonce

- Vi føler også, at vi har fået en bedre plads i bybilledet, når vi ligger herude med et skilt på facaden ud mod rundkørslen, hvor mange biler passerer, tilføjer han.

Plads til 3-4 andre lejere

Også Chresten Haugaard, der er partner i advokatfirmaet, ser frem til at sidde i de nye fine lokaler.

- Vi kommer tættere på vores primære kunder herude i industriområdet, og jeg ser også placeringen som et vindue mod området syd for Ribe. Jeg håber, at ligesindede virksomheder kunne have lyst at leje sig ind i de andre ledige lokaler, og forhåbentlig kan det være nogen, vi kan sparre med, siger Chresten Haugaard.

Penta og det nye kontorfællesskab

Penta Advokater har haft kontor i Ribe siden 2018, da man fusionerede med Hjerrild & Bisgaard. I Ribe er man pt. seks advokater og fire sagsbehandlere, og derudover har man kontorer i Esbjerg, Grindsted, Herning, Kolding og Vejen.

Det er Lassen Erhverv, der står for udlejning af de ledige kontorlokaler, så interesserede kan kontakte dem for nærmere info. Der er ifølge René Wind plads til 3-4 andre lejere, der kan have fra 100 kvadratmeter og helt op til 900 kvadratmeter. Der er gode parkeringsforhold, Siemens køkkeninventar i det fælles køkken samt højteknologisk ventilation.

Penta Advokater har nemlig sat sig på knap 400 kvadratmeter i kontorfællesskabet med seks flotte glasbure samt mødelokaler. Derudover er der helt op mod 900 ledige kvadratmeter fordelt på mellem ét og fire lejemål, som René Wind håber kan være udlejet i løbet af 2022.

- Hele bygningen stod færdig den 1. november, men ud over den del, som Penta lejer, så står rummene rå. Det gør de fordi, at kommende lejere kan være med til at bestemme indretningen. Der kan blive kontorlokaler fra 100 kvadratmeter til 600 kvadratmeter i hele underetagen og sågar hele 900 kvadratmeter, hvis man vil leje den resterende del af bygningen. Der er ikke andre kontorlokaler i den her stil i Ribe, så med de forhold, der er, så tror jeg på, at mange gerne vil herud, siger René Wind.

Chresten Haugaard og Lasse Iversen sætter pris på placeringen af deres nye kontor lige ud mod rundkørsel nord for Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Der er plads til 3-4 andre lejere i det nye kontorfællesskab, som kan komme til at leje lokaler fra 100 kvadratmeter og helt op til 900 kvadratmeter. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Hele fredagen gik med at flytte møbler og flyttekasser fra det gamle kontor i Tvedgade til det nye på Ole Rømers Vej. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Ugeavisen Ribe

Brian har brugt kræfter på at ændre sig selv: - Som barn var jeg nok det, mange ville kalde en møgunge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Esbjergfirmaer støtter Ribes legepark

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Stift tilbyder ophold på Den Gamle Avlsgård: Hjælp til stressramte præster

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Lad os gøre en klimaindsats og bevare Rømø

Ugeavisen Ribe

Det særprægede hus med de mange kaldenavne: - Mange  står og peger på vores hus, og nogle ringer også på

Ugeavisen Ribe

Januar byder på usædvanlig sort sol: Seks gange så mange stære som normalt

Ugeavisen Ribe

Nyt byrådsmedlem fra Ribe: - Jeg kunne godt tænke mig nogle flere timer i døgnet

Ugeavisen Ribe

Corona har ramt svømmehal: Lukket ind til videre

Ugeavisen Ribe

Turistinformation klar med mindst én ugentlig åbningsdag

Ugeavisen Ribe

Kevin var nede med stress: - Jeg har sat rødder, som er så stærke, at jeg aldrig vælter igen

Ugeavisen Ribe

Nyvalgt byrådsmedlem: - Det er satme fedt, jeg glæder mig helt vildt

Ugeavisen Ribe

Ribefotograf har taget nationens bedste foto for anden gang på tre år: - Det er monster stort

Ugeavisen Ribe

Erfaren mand i spidsen for Lokalråd Ribe Midt: Willi vil have bedre dialog med Esbjerg Kommune

Ugeavisen Ribe

Kommunen får Ribe Biogas til at justere produktionen: - Godt at borgere reagerer på gener

Ugeavisen Ribe

Hel skole samlede skrald og gjorde en god gerning: Elever samlede 300 kilo på en formiddag

Annonce