Annonce
Ugeavisen Ribe

Stopper efter 22 år: Teatret DRAKOMIR har fået ny formand

En del af DRAKOMIRS nye bestyrelse er Thorbjørn Schunck(tv.), Rikke Sylvestersen, den afgående formand Helle Hauger, den nye formand Bianca Klingenberg-Dupont, Helle Højland og Theo Rieck. Foto: DRAKOMIR
Efter 22 år som formand for teatret DRAKOMIR i Ribe har Helle Hauger valgt at overlade formandsposten til yngre kræfter.
Annonce

Ribe: Et formandsskifte er på plads i teatret DRAKOMIR på Rosenallé.

Efter i alt 22 år som formand har Helle Hauger valgt at overlade posten til nye kræfter. Helle Hauger har været formand i fem år i 1990'erne og igen fra 2003 og frem til i dag, og i hendes formandsperiode udviklede DRAKOMIR sig at være et teater for alle med både børnehold, ungdomshold, voksenhold og ofte seniorhold ligesom der har været hold med udviklingshæmmede.

Teatret DRAKOMIR har spillet mange steder i ind- og udland og er næsten altid at finde på de danske festivaler.

Coronaen lukkede teatret fra 11. marts til 8. juni. Nu forsøges en forsigtig oplukning igen, med alle skyldige hensyntagen og overholdelse af reglerne.

Den nye formand blev den 35-årige Bianca Klingenberg-Dupont. Hun havde sin debut i DRAKOMIR som 8-årig, og har siden spillet med i et hav af forestillinger.

Samtidig med, at Bianca Klingenberg-Dupont nu er parat til at føre teatret videre, har den siddende bestyrelse valgt at udnævne Helle Hauger til æresmedlem.

Den nye bestyrelse består af Thorbjørn Schunck, Rikke Sylvestersen, Bianca Klingenberg-Dupont, Helle Højland og Theo Rieck og Frida Ellegaard, mens Judith Bork blev valgt som suppleant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce