Annonce
Ugeavisen Ribe

Stor kapacitet skal medvirke vil at udvikle Kammerslusen

Samarbejde mellem Kaare og Niels Toft fungerer allerede godt. Der jokes, hygges og arbejdes seriøst på samme tid med et fælles mål om at udvikle Kammerslusen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
To er blevet til tre, efter 31-årige Kaare Byskov er blevet medejer af Restaurant Kammerslusen og Hotel Ribe. Han vil bruge erfaringer fra Ribehøj til at gøre stederne populære og veldrevne.

Ribe/Tobøl: De to restaurationer, Hotel Ribe og Restaurant Kammerslusen, har nu tre ejere. 31-årige Kaare Byskov har købt sig ind i foretagendet, og gør dermed den hidtidige duo bestående af Tinne Rieck og Niels Toft til en trio.

Kaare Byskov er ikke en hr. hvem-som-helst inden for restaurationsbranchen. Gennem 16 år har han været en del af restaurationen Ribehøj, hvor han med egne ord har været en del af den rejse, hvor Ribehøj er gået fra at være et cafeteria til en gourmetrestaurant med lange ventetider på både ophold og i restaurant. Den rejse sluttede imidlertid for knap halvandet år siden.

- Jeg følte ikke, at jeg kunne bidrage med mere udvikling på Ribehøj efter 16 år. I stedet var min plan, at jeg skulle være konsulent for andre restauranter, der ønskede at nå et uopfyldt potentiale. Men kort efter ringede Niels til mig og bad om min hjælp til at få gang i Kammerslusen, fortæller Kaare Byskov, der lige som så mange andre ikke har kunnet forstå, at et sted som Kammerslusen førhen ikke har kunnet drives over længere tid.

Annonce

Kaare fortæller, at han, Niels og Tinne fandt hinanden på blot et møde, og de er enige om at gå ad den samme sti, hvor de kan supplere hinanden.

- I et godt partnerskab giver man hinanden inspiration. Jeg vil ikke gøre Hotel Ribe og Kammerslusen til gourmetrestaurationer. Hotel Ribe skal være et godt spisested med god og gedigen ”mormor-mad” lavet på gode råvarer, og på Kammerslusen skal vi fortsætter det oprindelige koncept med mad baseret på gode råvarer, hvor der fortsat er plads til et stjerneskud og en god steak, siger Kaare Byskov, mens Niels og Tinne supplerer:

- Ingen af os kunne køre det her selv, men samarbejdet har løftet det op på det niveau, hvor det skal være. Vi har været svineheldige at møde hinanden på det rette tidspunkt, og vi tror, potentialet er stort, siger de.

Tilbage til fordums tid

Kaare Byskov fortæller, at de kort efter, han blev involveret i Kammerslusen i fællesskab fik kogt deres forskellige ideer ned til et fælles menukort. Og siden er det gået stærkt.

- Jeg er vokset ind i det her projekt. Jeg har siden sidste vinter bidraget med inspiration til at udvikle stedet, og nu var det et naturligt skridt at blive medejer. Min ambition er, at Kammerslusen skal tilbage til dengang, hvor der var liv fra morgen til aften, og stedet var veldrevet. Det skal være et sted for alle, og samtidig skal Kammerslusen og Hotel Ribe i højere grad forenes med plads til forskellighederne.

Med et grin forklarer Kaare, at hans rolle på Restaurant Kammerslusen er at drikke rosé. Men sekundet efter bliver han lidt mere seriøs.

Kaare Byskov har 16 års erfaring fra Ribehøj og meget af det, han har lært derfra kan nu bruges på Kammerslusen. Foto: René Aunsbjerg Fogh

- Jeg er og skal være lidt over det hele. Hvis det brænder på ude i restauranten, skal jeg træde til der, og hvis der er travlt i køkkenet, er det der, jeg skal bidrage. Jeg vil gerne kunne inspirere vores ansatte og sende dem i den retning, der passer med vores koncept, siger han.


Min ambition er, at Kammerslusen skal tilbage til dengang, hvor der var liv fra morgen til aften, og stedet var veldrevet.

Kaare Byskov


Kort om Kaare og Kammerslusen

Kaare Byskov er 31 år, født i Føvling og bor nu i Tobøl med sin kæreste, Marie.

Han er uddannet kok, men begyndte som opvasker på Ribehøj som 13-årig. Senere blev han både køkkenchef, restaurantchef og medejer.

Siden vinteren 19/20 har han været på sidelinjen på Restaurant Kammerslusen, og nu er han blevet medejer.

Tinne Rieck og Niels Toft har drevet Hotel Ribe siden 2014 og Restaurant Kammerslusen i et års tid.

Restaurant Kammerslusen har nu åbent i deres kiosk, hvor man kan købe gammeldaws isvafler, varme og kolde drikke, snacks og fra på et senere tidspunkt også varm suppe som take away.

Tinne Rieck og Niels Toft har fortsat majoriteten i selskabet, der ejer Hotel Ribe og forpagter Restauration Kammerslusen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce