Annonce
Samarbejde mellem Kaare og Niels Toft fungerer allerede godt. Der jokes, hygges og arbejdes seriøst på samme tid med et fælles mål om at udvikle Kammerslusen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Stor kapacitet skal medvirke vil at udvikle Kammerslusen

To er blevet til tre, efter 31-årige Kaare Byskov er blevet medejer af Restaurant Kammerslusen og Hotel Ribe. Han vil bruge erfaringer fra Ribehøj til at gøre stederne populære og veldrevne.
Annonce
  • Samarbejde mellem Kaare og Niels Toft fungerer allerede godt. Der jokes, hygges og arbejdes seriøst på samme tid med et fælles mål om at udvikle Kammerslusen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Kaare Byskov har 16 års erfaring fra Ribehøj og meget af det, han har lært derfra kan nu bruges på Kammerslusen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Annonce
Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Ugeavisen Ribe

Hæderkronet plastvirksomhed er omdannet til nye lejemål: Nu har sidste del slået boksdørene op

Ugeavisen Ribe

Café har fundet løsningen med at kombinere alkohol og motion: Vær med når det sker igen til maj

Ugeavisen Ribe

Aksel er dukket op, og Kamma har sendt sig selv på barsel: Butikken på kendt plads får hun hjælp til

Annonce