Annonce
Ugeavisen Ribe

Vækster hver måned: Ny Ribevirksomhed har stor succes med at bygge træborde

Morten Iversen har SilvaDNA sammen med ægtefællen Malia, som arbejder i firmaet på deltid, og så har han netop ansat en ekstra fuldtidsmedarbejder i Søren Lund. Foto: René Aunsbjerg Fogh
SilvaDNA er rykket ind i lokaler på Ørstedsvej, så indehaver Morten Iversen og hans ansatte kan bygge endnu flere flotte træborde til kunder i hele landet.
Annonce

Ribe: Det er mildt sagt gået ret så stærkt for Morten Iversen, siden han i marts skiftede fra deltid til fuldtid på sit nye firma, SilvaDNA, som laver både planke-, epoxy- og sildebensborde. SilvaDNA er vækstet hver eneste måned siden da, og allerede efter knap et halvt år har Morten Iversen ansat én mand på fuld tid og har derudover to andre på deltid. Derudover får han formentlig også brug for yderligere nye folk inden årets udgang.

- Det er vildt, at det er gået så stærkt, og jeg tror, at en af grundene er vores succesfulde markedsføring på sociale medier, hvor vi blandt andet har solgt borde til kendisser, der så har lagt billeder op af dem. Derudover har vi ramt den rette målgruppe og har allerede fået et godt ry, fortæller Morten Iversen, der forklarer, at virksomhedens navn reelt betyder træets aftryk, da silva er det latinske ord for træ, og DNA som bekendt relaterer til genetik.

- Jeg elsker træ, og der er et stort marked for denne type borde for tiden, siger Morten Iversen.

Alle borde produceres på bestilling og i lige den størrelse, som kunden ønsker det. Derudover går Morten og hans ansatte særdeles grundigt til værks, når bordene bygges fra bunden.

- Jeg går højt op i grundighed og god kvalitet, og jeg vil hellere bruge ekstra tid på bordene end have reklamationer, så når bordet er færdigt, tager jeg gerne en kop kaffe, før jeg lige går bordet efter en gang mere. Vi vil levere det, som vi selv ønsker at modtage, siger han.

Morten og SilvaDNA

Morten Iversen er 36 år og søn af Hans Carl Iversen, medejer af Iversen&Alsted. Morten er uddannet klejnsmed, tømrer og bygningskonstruktør.

Han startede SilvaDNA sammen sin ægtefælle, Malia, i 2018, hvor han kørte virksomheden på deltid.

Derudover er Morten Iversen indehaver af virksomheden Mepro Aps, der laver allikeriste, tagstiger og tagtrin.

Annonce

Skal udbygge nye lokaler

Førhen har SilvaDNA holdt til i Gredstedbro, men med den hurtige vækst har Morten Iversen haft brug for andre lokaler, og derfor er han for nylig rykket ind i nye lokaler på Ørstedsvej, hvor blikkenslager Brixgaard tidligere holdt til. Og det passer godt med Mortens ambitioner.

- Nu hvor muligheden for at købe den her bygning opstod, slog jeg til, for det er det, der skal til, for at virksomheden kan vækste yderligere. Lokalerne passer sådan, at jeg kan have produktion og lager her, men jeg regner alligevel med, at jeg skal udbygge med 400-450 kvm, så jeg får plads til det hele, siger Morten Iversen, som har et showroom med sine borde på Gl. Vardevej.

Ud over sin succesfulde træbordsvirksomhed laver Morten Iversen også eksempelvis allikeriste i firmaet Mepro Aps. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Morten Iversen har allerede oplevet stor succes med sin virksomhed, SilvaDNA, der laver planke-, epoxy- og sildebensborde. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce