Annonce
Ugeavisen Ribe

Volkswagen Ribe kan snart tage ny hal i brug

Den nye udstillingshal hos Volkswagen Ribe er stort set færdig og kan tages i brug inden længe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
De første biler er nu rullet ind i Volkswagen Ribes nye udstillingshal.
Annonce

Ribe: I begyndelsen af det nye år vil kunder hos Volkswagen Ribe, der skal kigge på Skoda eller erhvervsbiler fra Volkswagen, kunne gøre det i en spritny bygning.

Den store hal ud mod Industrivej - hvor Røde Kors butikken tidligere lå - er nemlig bygget færdig, og forleden blev de første biler trillet ind på de hvide fliser. Således mangler skilte og andre småting, før udstillingshallen på 800 kvadratmeter, kan tages i brug.

- Vi regner med at holde en åbning og indvielse i det nye år. Det bliver godt, at vi får vores to salgsafdelinger (af Volkswagen og Skoda, red.) tættere på hinanden. Det giver rigtig god synergi for mærkerne og kunderne, at vi nu samler det hele et sted, for så kan man jo se på begge mærker samme sted, siger Jesper Nygaard, salgsleder hos Volkswagen Ribe.

Den nye hal skal rumme både Skoda og Volkswagen Erhverv. Foto: René Aunsbjerg Fogh

De i alt 804 kvadratmeter fordeles med cirka 500 kvadratmerer til Skoda og resten til Volkswagen Erhverv. Der bliver plads til omkring 20 udstillede modeller.

Den nye hal er bygget i forlængelse af en eksisterende hal, som bruges til blandt andet dækhotel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce