Annonce
Lars Nielsen er begejstret for, at han nu kan brygge Ribe Bryghus' øl i helt nye rammer. Det er især de nye store tanke i baggrunden, der gør processen nemmere. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Nu brygges øllet i Remisen i Ribe: - Det er ligesom juleaften

Lørdag kunne Lars Nielsen og hans to kompagnoner i Ribe Bryghus sætte gang i det første bryg i de nye rammer i Remisen.
Annonce
  • Lars Nielsen er begejstret for, at han nu kan brygge Ribe Bryghus' øl i helt nye rammer. Det er især de nye store tanke i baggrunden, der gør processen nemmere. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Mark Vind og Lars Nielsen skal lære de nye tanke at kende. De gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Lars Nielsen skal nøje måle af, hvor meget humle, der kommer i et bryg. For når kapaciteten er større, skal der også mere af de forskellige ingredienser i. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Nu skal der en stige i brug, når øllet skal over i de nye tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • For tiden er der ved at blive lagt terrasse uden for Remisen, hvor folk senere vil kunne sidde og drikke øl. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Processen med at brygge er den samme, men mængderne skal reguleres. Eksempelvis skal der mere havtorn i Vadehavsbryggen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Med den ekstra plads i Remisen er der også plads til de mange flasker, som øllet skal tappes på. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Der er virkelig tale om håndbryg, når Lars Nielsen brygger øl i Ribe Bryghus. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Øllet brygges fortsat på det velkendte anlæg, inden det kommer over på de nye store tanke. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • De nye tanke gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Mark Vind og Lars Nielsen skal lære de nye tanke at kende. De gør, at både gæring og eftergæring af øllet bliver anderledes. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Lars Nielsen glæder sig også over, at han nu kan smide masken direkte over i en stor beholder i stedet for i sække. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Når førstesalen åbner for gæster kan man sidde og kigge ned på bryghallen, hvor der indimellem også vil blive brygget øl, når der er åbent for servering. Foto: René Aunsbjerg Fogh
  • Alt bliver noteret ned, nu hvor mængderne er anderledes i et bryg. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Ugeavisen Ribe

Vi skal opføre os ordentligt - også når vi besøger butikkerne

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se videoen: Planlægning af cykelsti begyndte i 2016 - nu kan Anne og Marks fire børn endelig cykle sikkert til skole

Annonce
Ugeavisen Ribe

- Vi har fået styr på alt: Nu åbner kendt kaffebar i nyrenoverede lokaler

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Amalie er ordblind, har gang i to job og netop stiftet et firma: - Jeg får energi af at have travlt

Ugeavisen Ribe

- Jeg var slet ikke i tvivl - jeg skulle leve af at spille fodbold: Nu sidder Nicolaj i en bank

Ugeavisen Ribe

Se de mange billeder fra Katedralskolens røde løber: 664 elever kom til gallafest i flotte rober og kreative køretøjer

Ugeavisen Ribe

Hvad sker der nu hos kendt restaurant? Derfor er til salg-skiltet fjernet fra vinduerne efter to års lukning

Ugeavisen Ribe

Arrangører af ny festival jubler efter kommunal støtte: - Nu er vores økonomi sikret

Ugeavisen Ribe

Ressourcestærke familier vender heldigvis hjem til Ribe: De skal være så velkomne

Annonce