Annonce
Skibhus Avisen

Navnkundigt værtshus går konkurs: Nye folk barsler med planer om en moderne ølbar

Renoveringen af de lokaler, som igennem mere end 50 år har huset Vikingen, er allerede gået i gang. Udlejeren peger på, at der er planer om at stedet kan åbne som moderne ølbar. Foto: Jonas Ancher Nyeng
Værtshuset Vikingen på Tolderlundsvej i Skibhuskvarteret i Odense har været lukket i et stykke tid og er nu taget under konkursbehandling. Ifølge udlejeren står nye folk klar i kulissen til at åbne en ny, moderne ølbar.

Odense: Spilleautomaterne blev tirsdag kørt væk, mens håndværkere var i fuld gang med at renovere lokalerne på Tolderlundsvej, der igennem 50 år har huset beværtningen Vikingen.

Værtshuset, der har haft hjemme i lokalerne på Tolderlundsvej 46 i mere end 50 år, blev i midten af marts sat under tvangsopløsning af Erhvervsstyrelsen og har derfor haft lukket i et stykke tid. Og torsdag den 21. april gik selskabet bag værtshuset - B1.Steff ApS - så konkurs ved Skifteretten i Odense.

Selskabet bag værtshuset har været under tvangsopløsning siden den 11. marts og derfor været lukket i et stykke tid. I sidste uge blev selskabet så taget under konkursbehandling. Foto: Jonas Ancher Nyeng

Det konkursramte selskab blev stiftet af Palle Steffensen i oktober 2019, men blev allerede i slutningen af marts 2020 overdraget til John Michael Larsen, der har ejet værtshuset sidenhen.

Annonce

Der bliver arbejdet på tingene, men jeg kan ikke fortælle så meget mere lige nu.

Nina Bøg Madsen, adm. direktør for Bøg Madsen Ejendomme

I selskabets eneste regnskab for perioden mellem stiftelsen i oktober 2019 og udgangen af 2020 fremgår det, at et underskud efter skat på 109.052 kroner blandt skulle forklares med situationen omkring coronapandemien.

Om konkursen udelukkende skyldes den turbulente tid med flere nedlukninger på grund af corona eller om der også har været andre forhold, der har påvirket økonomien negativt, er dog svært at give et svar på.

Vikingen annoncerede i 1973 med et lille digt og oplysning om en ny vært på stedet.

Fyens Stiftstidende har været i kontakt med John Michael Larsen, der ikke ønsker at kommentere konkursen. Og kuratoren Anders Madsen fra Agenda Advokater har endnu ikke fået noget overblik over konkursboet.

Kan åbne igen som ølbar

Det er ejendomsselskabet Bøg Madsen Ejendomme, som ejer ejendommen på Tolderlundsvej 46. Og ifølge adm. direktør Nina Bøg Madsen arbejder folk i kulissen på at lave stedet om til en moderne ølbar med øl fra både ind- og udland.

- Der bliver arbejdet på tingene, men jeg kan ikke fortælle så meget mere lige nu, siger hun.


Annonce
Skibhus Avisen

Mon stjernen Totti ved, at en sandwichbar i Odense er opkaldt efter ham

Annonce
Skibhus Avisen

Christoffer og Emil er begge i 30'erne og har overtaget gammel lægepraksis med over 3000 patienter: - Jeg synes egentlig, at patienterne har taget det i stiv arm

Annonce
Ugeavisen Odense

Hvad skal vi undersøge for dig?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skibhus Avisen

Marienlyst fejrede 100-året med manér

Skibhus Avisen

Millionstøtte skal give endnu mere liv på havnen i Odense

Skibhus Avisen

Rekordholderen var selvfølgelig til reception i Boldklubben Marienlyst

Skibhus Avisen

Åbner lige om lidt: Kom med indenfor i Odenses nye food-marked - her er billige øl og en 14 kvadratmeter stor storskærm

Skibhus Avisen

Navnkundigt værtshus går konkurs: Nye folk barsler med planer om en moderne ølbar

Dalum Hjallese Avis

Startdato for Odenses nye busnet er fundet: Nogle ruter tyvstarter og nedlægges før alle andre

Annonce