Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Borgen bygger om i butikkerne

Fredag den 31. januar klipper Matas snoren for det nye butiks- og oplevelseskoncept Matas Life i Borgen Shopping. I forbindelse med ombygningen bliver butikken 40 kvadratmeter større end den tidligere og dermed en af regionens største beauty-butikker.
Espresso House har netop åbnet, mens Kvickly er i gang med at flytte rundt. Snart følger både Matas og Skoringen efter. Førstnævnte udvider butikken med 40 kvadratmeter.
Annonce

Sønderborg: Der hamres og bankes i flere butikker i Borgen Shopping for tiden. For når Espresso House netop har slået dørene op til den nye kaffebar, slutter blot et enkelt af flere ombygningsarbejder.

I Kvickly er der fortsat gang i en større ombygning og rokering af varegrupper, men også Normal-butikken er blevet ombygget i januar. I den kommende uge begynder der så endnu en stor ombygning, når Matas i Borgen skal ændres til kædens nyeste tiltag.

Fredag den 31. januar klipper Matas snoren for det nye butiks- og oplevelseskoncept Matas Life i Borgen Shopping. Den nye butik er på samme adresse som den gamle, der lukker midlertidigt ned lørdag den 18. januar. I forbindelse med ombygningen bliver den nye Matas Life 40 kvadratmeter større end den tidligere og dermed en af regionens største beauty-butikker. Og så fortsætter det ellers med ombygningsarbejder i Skoringen på centrets øverste etage, der genåbner den 30. januar med ny ejer af det kendte skokoncept.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce