Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Arbejde for 300.000 kroner: Strandpromenaden skal repareres og sikres inden sommer

Sønderborg: Sønderborgs 26 millioner kroner dyre strandpromenade blev i begyndelsen af februar ødelagt i hårdt blæsevejr. På strækningen fra Sønderborg Lysbådehavn til Vikingeklubben blev klinker slået løse på et område på mellem 150-175 kvadratmeter.

Ugeavisen Sønderborg

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Artiklen er opdateret med oplysningen om, at der fortsat vil være krav en frisk, negativ coronatest ved indrejse efter 1. maj.

Ugeavisen Sønderborg

Efter flere dages stigning: Coronasmitten holder sig i ro i landsdelen

Corona: Efter flere dage med stigninger i det meste af landsdelen holdt coronasmitten sig nogenlunde i ro fra tirsdag til onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ny kortlægning kan forudsige oversvømmelser i kommunerne

Når voldsomme skybrud og stormfloder banker på døren, kan selv boligejere bevæbnet med sandsække, spande og svabere have svært ved at forhindre de stigende vandmasser i at trænge ind og gøre skade.

Ugeavisen Sønderborg

Nu kan handicappede igen får flere på besøg

Sønderborg: Over 90 procent af beboerne på Sønderborg Kommunes 28 botilbud er nu færdigvaccineret mod covid-19, og det får Sønderborg Kommune til slække besøgsrestriktionerne. 370 handicappede borgere kan nu modtage besøg af venner og familie.

Ugeavisen Sønderborg

Mens smitten falder støt i det meste af landsdelen: Ny kommune indtager kedelig corona-førsteplads

Corona: I Syd- og Sønderjylland kan man gå på weekenden med overvejende gode nyheder, når det gælder udviklingen af coronasmitten. For antallet af smittede er nemlig faldet pænt i seks ud af ti kommuner i landsdelen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce