Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Universe udsætter sæsonåbning en måned

Nordals: Forberedelserne er i gang til åbningen af oplevelsesparken Universes 16. sæson på Nordals. Men nyheder som en ny attraktion, der handler om brand og brandsikkerhed, og virtual reality radiobiler må vente på gæsterne.

Ugeavisen Sønderborg

Endnu mere bliver genåbnet syd for grænsen

KIEL: Slesvig-Holstens ministerpræsident, Daniel Günther bebuder yderligere lempelser af coronareglerne. Hvis antallet af nye smittede per 100.000 indbyggere på syv døgn daler til under 50 er der mulighed for mildere regler for detailhandlen fra den 8. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Astronomen Brorsen, krigsminder og blodbøge i nyt årsskrift

Nordborg: Nordborg Lokalhistoriske Forening for Nordborg-området har udgivet Årsskriftet 2020, som er fyldt med tilbageblik på 2020 samt kig mange år tilbage i Nordborgs historie.

Ugeavisen Sønderborg

Universe og historiecenter er usikre på sæsonåbning i påsken

Nordals/Dybbøl: I oplevelsesparken Universe arbejdes der på at gøre klar til parkens 16. sæson, som er planlagt til at begynde lørdag den 27. marts.

Ugeavisen Sønderborg

Vaccinehungrende borgere kan ikke booke tid: Teknisk koks spænder ben for eftertragtet stik

Problem: Mange syddanskere, der har fået en invitation til at modtage den eftertragtede vaccine mod coronavirus, oplever til deres store frustration, at de ikke kan få lov til at booke en tid.

Ugeavisen Sønderborg

Sønderjyske efterskoler er stadig tomme: Forstandere undrer sig over et argument

Sønderborg: Det bliver ikke fra på mandag, at efterskolerne igen kan sidde sammen til morgensang og fællesspisning, hvilket ærgrer forstanderen på Adventure Efterskolen ved Broager, Steen Emgren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce