Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Deltag i borgermøde om forslag til råstofplan hjemme fra stuen

Sønderborg: Region Syddanmark har sendt forslag til råstofplan 2020 i offentlig høring frem til den 29. marts og holder fire virtuelle borgermøder for Trekantområdet, Sønderjylland, Sydvestjylland og Fyn.

Ugeavisen Sønderborg

Corona-hotline er rødglødende: Flere skal haste-ansættes for at komme telefonkøer og forgæves vaccineopkald til livs

Ventetid: Der er massivt pres på telefonerne i det callcenter, der modtager opkald fra borgere i Region Syddanmark, der har spørgsmål om corona og vacciner.

Ugeavisen Sønderborg

ProjectZero åbner web-univers for boligejere der vil søge tilskud til energi-renovering

Sønderborg: For at boligejerne kan blive så godt forberedt som muligt, når Bygningspuljen åbner i 1. kvartal 2021, har Sønderborgs ProjectZero relanceret ZERObolig.dk, hvor boligejerne kan få vigtig information og gode råd til, hvordan der skal søges tilskud til energi-renovering.

Ugeavisen Sønderborg

Nødråb fra luftfarten: Vi er i en forfærdelig situation

Det er en forfærdelig situation, hvor alle led i kæden står stille. Det gælder alt lige fra flyveskoler, catering, værksteder og lufthavne til alle størrelser af luftfartsselskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Disse udgifter kan ændre sig når du flytter kommune

Bolig: Der bliver købt og solgt boliger i et tempo, som de færreste har set magen til i flere år. Og mens nogle køber bolig i deres nuværende kommune, så vælger andre at flytte til en helt ny.

Ugeavisen Sønderborg

Gør skraldeindsamling til en sjov leg for familien

Indsamlingskonkurrence: En hundelort, der er lagt i en skov, forsvinder på omkring to uger. Men ligger den i en pose, der er blevet efterladt, så kan du stadig finde den årtier senere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce