Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Broager-Hallen med nye fitness-faciliteter

Broager-Hallen har renoveret fitness-lokalerne og installeret nye maskiner. Privatfoto
Annonce

Broager: Broager-Hallen har igen åbnet sit motionscenter efter en renovering og installering af nye maskiner. De tæller blandt andet en Cable Cross-station og en tappemaskine.
- Alle nye Cardio maskiner er af samme fabrikat, hvilket betyder at betjeningen er identisk på tværs af dem alle. Alle styrke maskiner på nær nogle enkelte, er udskiftet til nye ergonomisk korrekte maskiner, siger formanden for Broager-Hallen, Ulrik Franke Andersen.

Ligeledes er der på alle nye maskiner QR-koder, som man kan scanne og via en app følge sin fremgang. Med appen kan man også følge sin fremgang på øvelser uden brug af maskiner.

- Vi synes selv, at vi har fået et rigtigt godt motionscenter, og så er vi endda ikke færdige endnu. Vi har mange nye planer. Blandt andet arbejder vi på at få etableret et crossfitområde. Jeg vil gerne sig tak til vores brugere for deres forståelse for, at vi har holdt lukket de sidste 14 dage. Også en stor tak til vores medarbejdere, instruktører og bestyrelsen som har lagt mange frivillige timer i centeret, tilføjer formanden.

Broager-hallen forventer at holde åbent hus i motionscenteret den første lørdag i september. Men kan man ikke vente så længe er alle velkomne til at kontakte halbestyreren for at få en gratis prøvetime.

Se mere på: www.broagerhallen.dk/fitness-center.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce