Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Diana ligner storbypige - men det er hun ikke

Diana Jensen synes, at der er for mange frisører i Sønderborg. Foto: Jens Eilertsen
Diana Jensen er født i Nordborg og hun flyttede efter brud med kæreste salonen Hairdesign fra Hundslev til Augustenborg. Det er hyggeligere at være i en lille by, og der er alt for mange frisører i Sønderborg, siger den 38-årige salonindehaver, der har planer om at udvide antallet af medarbejdere.
Annonce

Augustenborg: Diana Jensen ligner ikke en landsby-pige. Håret er rødt og sat stramt tilbage i en hestehale, tatoveringerne er mange og hendes ansigt har perfekt sminke og en piercing under munden.

Men der er ikke ret meget storbypige over den 38-årige frisør - hun er født i Nordborg og hendes salon Hairdesign flyttede i september 2018 fra Hundslev til Kettingvej 5 i Augustenborg.

- Når du nu skulle flytte fra Hundslev - hvorfor valgte du så ikke Sønderborg?

- Der er alt for mange frisører i Sønderborg, siger Diana Jensen - og griner lidt af, at endnu en salon er åbnet i Sønderborgs Øvre Perlegade. Hun flyttede fra Hundslev, fordi hun gik fra kæresten. Salonen lå før flytningen på deres ejendom.

- Men det er også hyggeligere at være i en lille by, og Augustenborg manglede et friskt pust - en mere moderne salon.

- Siger du dermed, at de andre tre saloner, som er i byen, ikke er moderne?

- Ja. Jeg har lavet en moderne indretning og jeg tager på kurser - blandt andet i Rom og København. Jeg kender alt det nyeste inden for styling og teknikker og har de nye produkter.

Det er hyggeligere at være i en lille by, og Augustenborg manglede et friskt pust - en mere moderne salon. Der er alt for mange frisører i Sønderborg.

Frisør Diana Jensen, Hairdesign

Annonce

Flere medarbejdere

Der er nok at se til i Hairdesign - så meget, at der om kort tid ansættes endnu en medarbejder. Diana Jensen troede egentlig, at der ville være to frisører i salonen, da ugeavisen dukkede op - men det må vente lidt endnu.

- Jeg skal have den helt rigtige til mine kunder. På sigt skal vi være tre til fire frisører inklusiv mig. Det er der kunder nok til, men når vi er flere, så er salonen heller ikke så følsom eksempelvis, når vi snakker sygdom. At vi er flere ansatte giver mig også mulighed for at have mere tid med mine to drenge på 11 og 13,5 år, siger Diana Jensen, som i dag har drengene hver anden uge.

Hun har haft hest siden hun var seks år, men efter flytningen fra Hundslev er båsen tom. Det er et savn, men tiden er ikke til at have hest i dag - noget, som dog ændrer sig, hvis det lykkes at få endnu en medarbejder i Hairdesign. En ting er der dog tid til i fritiden, og det er fitness sammen med kæresten i Fitness Syd. Det kan den 38-årige frisør ikke undvære.

Annonce

Det var en drøm

Diana Jensen har - så længe hun kan huske - brændende ønsket at blive frisør. Hun gik som 16-årig i gang med uddannelsen, men da hun som 17-årig ikke kunne finde en læreplads, tog hun en kontoruddannelse på handelsskolen i Sønderborg. Det gav blandt andet job i produktionen på Linak, og selv om det var natarbejde, så elskede hun jobbet. Kollegerne var nemlig fantastiske.

Men som 30-årig sagde hun jobbet op, og selv om hun havde kæreste, hus, bil, hest på rideskole og to drenge i dagpleje, så valgte hun en elevplads som frisør hos BeeBob i Nordborg.

- Min kæreste var også i lære som skorstensfejer, men vi klarede det ved at spare og slet ikke købe noget, siger hun.

Arbejde hos Plan B og Kam og Saks i Sønderborg fulgte, før hun åbnede sin egen salon.

Der er så mange kunder i salonen, at Diana Jensen vil ansætte to til tre frisører. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce