Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Dramatik i kampen om at blive Danmarks bedste ishus

Anette og Christian vandt i 2020 med 3500 stemmer. Foto: Jens Eilertsen
Iskonditoriet havde fredag 350 stemmer op til førstepladsen - nu er det færre end 50.

Sønderborg: Der er stor dramatik i OpdagDanmarks konkurrence om at blive Danmarks bedste ishus - en konkurrence, som Iskonditoriet i Sønderborg deltager i.

Iskonditoriet har hele tiden ligget i førerfeltet, men omtale på lokale sites, gav konditoriet yderligere fart. Da Knolden i Slagelse, som førte konkurrencen, midlertidig blev diskvalificeret på grund af brud på konkurrencereglerne på facebook, indtog Iskonditoriet førstepladsen.

Men så blev indehaverne Anette og Christian sendt til "Telling". Fjellerup Vaffelbageri i Glestrup bragede ind på førstepladsen med raketis-fart. Fredag så det håbløst ud for Iskonditoriet på andenpladsen, for der var mere end 350 stemmer op til Fjellerup Vaffelbageri - og der blev ved med at komme nye til.

Annonce

Men sønderborgerne står bag deres ishus på havnen, og en imponerende spurt blev sat ind. I skrivende stund er situationen den, at der er færre end 50 stemmer mellem Iskonditoriet og Fjellerup Vaffelbageri.

Konkurrencen fortsætter til onsdag klokken 16. Hvis du vil stemme på Iskonditoriet, skal du skrive SMS koden IS 120 til 92 45 24 04

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce