Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Emil fra X Factor bliver radikal spidskandidat

Emil Wismann Kirkebæk-Jensen fra Gråsten er de radikale i Sønderborgs spidskandidat. Arkivfoto: Timo Battefeld
Radikale Venstre Sønderborg har på deres opstillingsmøde valgt 22-årige Emil Wismann Kirkebæk-Jensen fra Gråsten som spidskandidat til kommunalvalget.
Annonce

Sønderborg: Det var en enig partiforening, der på et digitalt opstillingsmøde mandag aften valgte den 22-årige konsulent Emil Wismann Kirkebæk-Jensen som spidskandidat for partiets liste til det kommende kommunalvalg i Sønderborg.

- Jeg er utrolig glad for, at det er lykkedes os at finde en så stærk profil til voreskandidathold. Emil er utrolig engageret, og jeg er sikker på, han kommer til at gøre en forskel til kommunalvalget, siger formand for Radikale Venstre Sønderborg, Anders Dohn Sonne.

Emil Wismann Kirkebæk-Jensen deltog sidste år i sangprogrammet "X Factor" på TV 2, hvor han med sin personlighed, charme og dans nåede til finalen.

- Ligesom i X-factor, vil jeg altid være tro mod mig selv og holde faste i mine værdier, siger  Emil Wismann Kirkebæk-Jensen.

Interessen for politik har den 22-årige spidskandidat haft hele sit liv.

- Jeg elsker en god politisk diskussion. Især når den bygger på et fagligt grundlag, siger Emil Wismann Kirkebæk-Jensen.

Han bor i Gråsten og arbejder til daglig som ungdomskonsulent ved Dansk Metal. Han er født og opvokset i Nyborg på Fyn og flyttede i 2015 til Sønderborg for at starte sin uddannelse som datatekniker ved Danfoss, som han afsluttede i foråret 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce