Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Helt nyt og smart look til Cecilie

Cecilie får helt nyt look. Foto: Jens Eilertsen
21-årige pige fra Sønderborg skifter langt og mørkt hår ud med lyst og kort. Hun vandt ugeavisen og Salon Hair-Styles konkurrence.
Annonce

Sønderborg: Cecilie Klitgaard sætter sig i frisørstolen og siger, at hun har glædet sig meget. Rigtigt meget. Det er nemlig første gang, den 21-årige Sønderborg-pige skal have den helt store tur med klipning, farvning, styling, make-up og ordning af bryn og vipper. Den får hun så i dag - endda uden at betale en krone for det.

Hun er nemlig vinderen i ugeavisens og Salon Hair-Styles konkurrence, som vi satte i søen, da Dorte Brammann blev ansat i Perlegade-salonen.

- Jeg har altid været langhåret, men jeg vil gerne have super-kort hår. Det tror jeg vil klæde mig, og jeg glæder mig meget til at se resultatet og til at vise det til min bedste veninde i morgen, siger Cecilie Klitgaard til ugeavisen, før frisørerne går i gang.

Hun har i øvrigt sin moder at takke for gevinsten. Det var nemlig moderen, som skrev til ugeavisen og fortalte, at datteren, der er gået i gang med en pædagoguddannelse i Aabenraa og som også lige er flyttet på kollegie i Sønderborg, fortjener lidt forkælelse.

Jeg har altid været langhåret, men jeg vil gerne have super-kort hår. Det tror jeg vil klæde mig, og jeg glæder mig meget til at se resultatet og til at vise det til min bedste veninde i morgen.

Cecilie Klitgaard

Annonce

Meget senere

To time en halv time senere senere vender ugeavisen tilbage til salonen i Perlegade og finder en helt forandret Cecilie. Hun har nu kort og helt lyst hår med mørk baggrund og hun smiler over hele hovedet.

- Det har været dejligt at være her. Tiden er bare fløjet afsted, siger hun.

Og man fornemmer også, at der er blevet grinet lige så meget som der er blevet klippet og stylet i de 150 minutter, den store tur har varet.

Den "gamle" Cecilie. Foto: Jens Eiletsen
Det lange hår lader om kort tid livet. Foto: Jens Eilertsen
Der var krammer til Dorte Brammann. Foto: Jens Eilertsen
Nej, hvor ser det godt ud, siger Cecilie. Foto: Jens Eilertsen
Dorthe Brammann, Cecilie Klitgaard og Jette Jørgensen har det sjovt. Foto: Jens Eilertsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce