Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Juletræstænding flyttes fra torv til skærm

Juletræstændingen på Rådhustorvet i 2019 - dengang verden ikke var af lave. Foto: Timo Battefeld
Der bliver ingen fest på Rådhustorvet fredag 20. november. Træet tændes på nettet, og så deler Vores Sønderborgs medlemsbutikker samme dag 5000 chokoladejulemænd ud til børnene.

Sønderborg: Citymanager Axel Nielsen har i skrivende stund endnu ikke været ude hos Stark for at tale om årets juletræ, men han tror og håber, at forretningen igen er sponsor for det store træ, som stilles op på Rådhustorvet. Det har forretningen nemlig været de seneste 68 år.

Træet tændes fredag 20. november klokken 17.30, men det bliver uden den store forsamling og fest på Rådhustorvet. JV.dk livestreamer fra arrangementet, og her kan man høre og se borgmester Erik Lauritzen tale og tænde træet.

Annonce

5000 chokoladejulemænd

Citymanager Axel Nielsen fortæller, at godteposerne er droppet. I stedet er der købt 5000 chokoladejulemænd, der udleveres i Vores Sønderborgs medlemsbutikker fredag 20. november fra 12 til 18. Man skal have en kupon fra Vores Sønderborgs annonce i ugeavisen for at få en julemand.

- Der skulle være nok til alle. Vi plejer at have 2000 godteposer, men nu har vi altså 5000 chokoladejulemænd, siger Axel Nielsen, der naturligvis håber, at julefesten i 2021 kommer til at foregå på Rådhustorvet - sådan som vi er vant til. Det er jo næste år en speciel fest, for Stark kan jo så give byen juletræ nummer 70.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce