Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Kvindekor mangler en korleder

Alskoret mistede i foråret deres mangeårige dirigent, som rejste fra området. Privatfoto
Annonce

Sønderborg: De 35 damer i Alskoret Sønderborg leder med lys og lygte efter en ny korleder.

- Vi søger en korleder, som kan være med til at videreudvikle vores kor og alle de gode sange, vi har i vores bagkatalog. Vi kan godt lide at blive udfordret og lære nyt, og vi ved godt, at selv om det kan lyde noget skævt til at begynde med, bliver det godt til sidst, siger korets formand Linda Petersen

I foråret rejste dirigent gennem seks år, Berit Falster-Hansen, fra området. Damekoret Alskoret Sønderborg har eksisteret siden 1947 og blev startet i kølvandet af alsangen, som bredte sig ud over Danmark under anden verdenskrig.

Der har været op- og nedture i antallet at sangere i koret, men i takt med at der de seneste år igen er kommet en øget interesse for at synge i kor, er antallet af sangere steget, og der er nu 35-40 sangere, som hver mandag møder op til et par timers sang.

Der er ingen koncertarrangementer i kalenderen i øjeblikket, så når den nye sæson begynder i slutningen af august, vil der være god tid til at koret og en ny korleder i fred og ro kan lære hinanden at kende.

- Vi håber, der snart dukker en op, som har lyst til at arbejde med os. Vi er klar til at tage godt imod hvem, der måtte melde sig, uanset om det er et ungt menneske med måske mindre erfaring, eller en garvet korleder med masser af erfaring, siger Linda Petersen.

Hun er klar ved telefonen, 23 23 78 32, eller på mail alskoret@gmail.com, hvis nogen skulle have lyst til at arbejde med Alskoret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce