Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Lazy Dog-ejere gav gratis burgere

Søren Charlie Willumsen spillede, mens der blev serveret gratis burgere. Foto: Elisabeth Rath Paulsen
Ejerne af Lazy Dog gav fredag gratis burgere til dem, der havde lyst. De blev uddelt med et smil, mens musikeren Søren Charlie sang og spillede.
Annonce

Sønderborg: Fredag blev der uddelt burgere fra Lazy Dog-ejerne, som mandag måtte se deres burgerbar gå op i flammer. De havde taget opstilling ude foran Keller og Co i Perlegade sammen med musikeren Søren Charlie Willumsen. Burgerne blev lavet på stedet.

Efter den store brand havde Lazy Dog arrangeret bespisningen for at sige tak til brandmændene, som havde kæmpet med at slukke branden til helt ud på natten. Kritikken af deres indsats var pakket væk og erstattet af god stemning og musik.

Damitis var en af de ansatte hos Lazy Dog, der oplevede branden på nært hold. Han var i det bagerste køkken, da branden udviklede sig. Han fortæller, at han ikke nåede at se, hvordan det skete, men han kom ind i et køkken fuld af røg og brugte sin telefon til at lyse sig frem med.

- Det eneste, jeg tænkte på, var at beskytte mig selv og de andre, fortæller han, mens han fredag langede burgere over disken.

Damitis fra Lazy Dog var selv til stedet under branden i mandags, men fredag eftermiddag lavde han gratis burgere i Perlegade. Foto: Elisabeth Rath Paulsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce