Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Nu kan du overnatte i shelter i Augustenborg

Her er alle velkomne til at overnatte. Foto: Privatfoto
Et af ønskerne i mini-masteren er blevet ført ud i livet.
Annonce

Augustenborg: Et af ønskerne i den mini-master, der er udarbejdet for Augustenborg, er etablering af shelters ved Augustenborg Skov. Og de er nu en realitet, oplyser formanden for Hertugbyens Udviklingsforum Steffan Stuhr Petersen.

- Vi kan nu tilbyde sejlere, kajakroere, vandrere samt alle lokale borgere en unik mulighed for overnatning i vores skov, hvor der også findes et bålsted - og nok byens bedste udsigt over Augustenborg Fjord, siger formanden.

Shelteren er bygget af egetræ og kalmarfyr efter tegninger og anbefalinger fra Naturstyrelsen, så shelterkonstruktionen fremstår som en naturlig del af skoven og naturen.

- Drt har været et konstruktivt partnerskab mellem Sønderborg Kommune, Naturstyrelsen, Augustenborgs lokale Midtals Tømrerforretning og Hertugbyens Udviklingsforum, fortæller projektleder Poul Andersen, der har medvirket til, at processen med at indhente tilladelser er gået relativt hurtigt.

Først til mølle Shelteren ligger for enden af Augustenborg Skov ved den lille overnatningsplads i nærheden af badehusene. Bookningen sker efter "først til mølle" princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Ugeavisen Sønderborg

Smittestigning over weekenden sender nye kommuner over den kritiske grænse - men der er godt nyt i Sønderborg

Annonce