Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Ny tidsregning begynder for Fun Bowling

Henrik Brodersen tror på, at der er plads til to bowlingcentre i Sønderborg. Foto. Jens Eilertsen

Fun Bowling får 8. februar en gigantisk konkurrent, men indehaverne af bowlingcentret i Damgade har sænket priserne markant og tror på, at der er plads til to centre i Sønderborg.

Annonce

Sønderborg: - Vi skal nok overleve, siger Henrik Brodersen, der sammen med Rolf Thorne Sørensen er indehaver af Fun Bowling i Damgade. Men han indrømmer, at en ny "tidsregning" begynder for bowlingcentret i Damgade, når Bowl'n'Fun åbner i Stenager Centret 8. februar.

Det er en gigantisk konkurrent, som kommer til Sønderborg - en konkurrent, som ikke kun har bowling, men også escape rooms, laserbaner, restanranten The Grill og rigtigt meget mere, men det rokker ikke ved Henrik Brodersens tro på, at der er plads til to bowlingscentre i Sønderborg.

Han er af den opfattelse, at sønderborgerne er lokalpatrioter og vil bakke op om det center, som har ligget i Damgade i næsten 30 år, og som har haft de nuværende indehavere bag disken i henholdsvis 27 og 25 år.

- Vi har mange venner - både private og i erhvervslivet - og vi møder opbakning over alt, siger Henrik Brodersen.

Det er selvfølgelig godt for forbrugerne, at der kommer konkurrence i Sønderborg, for det bliver billigere at bowle.

Henrik Brodersen, Fun Bowling

Henrik Brodersen

Henrik Brodersen er 43 år. Han er egentlig fra Esbjerg, men kom til Sønderborg som 11-årig. I 1994 begyndte han at hjælpe til i Fun Bowling - og det fortsatte han med, mens han tog en speditør-uddannelse.Han nåede dog aldrig at bruge sin uddannelse, for han fik fast arbejde i centret og i 2003 begyndte forhandlingerne om at overtage det store anlæg sammen med Rolf Thorne Sørensen. Da der skulle investeres adskillige millioner i overtagelsen - Henrik Brodersen ønsker ikke oplyse købsprisen - gik der tre år, før ejerskiftet kunne finde sted. Men i 2006 kunne Henrik Bordersen og Rolf Thorne Sørensen kalde sig bowlingcenterindehavere.

Fun Bowling har ligger i Damgade siden 1991.

Annonce

Billigere

- Det er selvfølgelig godt for forbrugerne, at der kommer konkurrence i Sønderborg, for det bliver billigere at bowle. Vi har sænket vores priser, så man nu kan bowle to timer for 249 kroner, og vi lader dessert komme med i vores buffet, har to gange underholdning ved børnefødselsdage og inkluderer drinks i vores ad libitum pakker, siger Henrik Brodersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Nye sosu-hjælpere

Annonce