Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Oplev Rikke Thomsen online

Rikke Thomsen er opvokset i Blans, og på Eckersberg Friskole lærte hun at spille guitar. Pressefoto: Thinna Aniella

Sønderborg: Live koncerter kan vi desværre ikke komme til i øjeblikket, men lørdag d. 17. april klokken 13.00 kan du alligevel opleve Rikke Thomsen.

Via Biblioteket Sønderborg hjemmeside kan du høre Rikke Thomsen fortælle om, hvordan hendes tekster er blevet til, og du kan også glæde dig til at høre et par af hendes velkendte sange.

Det er helt gratis at opleve Rikke Thomsen, og det kræver ingen tilmelding, gå blot ind på Biblioteket Sønderborgs hjemmeside.

Annonce

Rikke Thomsen er allerede et kendt navn i og uden for Sønderjylland, og hun har fundet sin egen niche på den danske musikscene. Med sin guitar som akkompagnement synger hun på rendyrket sønderjysk om ”Omve’n hjemve”, om kærlighed, længsel og ophav.

Rikke Thomsen er opvokset i Blans, og på Eckersberg Friskole lærte hun at spille guitar, hvilket viste sig at blive det vigtigste redskab i hendes liv. På Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg fandt hun sig selv igen – på sønderjysk.

På sin egen stilfærdige, poetiske og varme måde har hun sat Sønderjylland og Blans på Danmarkskortet med kærlige observationer om en egn, hvor vi siger ”Mojn når vi komme (Mojn når vi gæ)”.

Selvom du oplever Rikke Thomsen hjemme fra, kan du stadig stille spørgsmål til hende. Spørgsmålene skal bare sendes i forvejen, og du kan sende spørgsmål frem til onsdag d. 14. april. Spørgsmål sendes til: hlar@sonderborg.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce