Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Roklub holder loppemarked til fordel for byggeri

Sønderborg Roklub holder loppemarked. Arkivfoto: Timo Battefeld
Sønderborg Roklubs store renoveringsprojekt er blevet udfordret af flere uforudsete forhindringer. Derfor er projektet blevet dyrere, og klubben holder nu loppemarked til fordel for klubben.
Annonce

Sønderborg: Siden januar har Sønderborg Roklub været i gang med at renovere klubhuset på Verdens Ende. Øverste etage er blevet fjernet og en ny etage bygges op.

- Vi er godt på vej med udbygning og energioptimering af Sønderborg Roklub. Byggeriet forventes færdigt engang i september, men vi har haft en del forsinket på grund af mange uforudsete forhindringer, tyveri og ildspåsættelse, fortæller siger Birthe Rasmussen, der er sekretær i bestyrelsen.

Projektet bliver derfor også dyrere end de budgetterede 4,5 millioner kroner. Derfor forsøger klubben med forskellige initiativer at hente lidt midler hjem. Det gøres blandet andet med et loppemarked.


Vi er godt på vej med udbygning og energioptimering af Sønderborg Roklub. Byggeriet forventes færdigt engang i september, men vi har haft en del forsinket på grund af mange uforudsete forhindringer, tyveri og ildspåsættelse.

Birthe Rasmussen


- Har du ryddet op på loftet, i kælderen, har overskydende ting, eller er du kreativ, har strikket sokker, malet akvareller, lavet dine egne lys og gerne vil af med dine ting til et godt formål, så er Sønderborg roklub de glade modtagere, lyder det fra klubben.

Overskuddet fra loppemarkedet går til indretning af de nye klublokaler.

Annonce

Dagens kup

Der er mulighed for at aflevere ting og sager i uge 36 på Surlykke 3, Sønderborg. Klubben kan kun i meget begrænset tilfælde tilbyde afhentning af ting, f.eks. er tunge møbler er ikke muligt, ring eventuelt på telefon 51155 084 eller 2396 1803.

Loppemarkedet foregår lørdag den 5. september kl. 10.00-16.00 på Surlykke 3 i Sønderborg.

Alle er velkomne, hvad enten man er på udkig efter dagens kup eller vil høre om roning og de aktiviteter, der findes i klubben.

Der kan købes kaffe, te, saft og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce