Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Sundeved Billardklub lukker: Klubben mangler lokaler

Sundeved og Omegns Billardklub har to billardborde til rådighed, men billardspillerne mangler lokaler på cirka 100 kvadratmeter med plads til klubliv og billardborde.  Arkivfoto: Johan Gadegaard
Sundeved og Omegns Billardklub har på den seneste generalforsamling besluttet at nedlægge en ellers velfungerende klub. Fra 2021 står billardspillerne uden lokaler.
Annonce

Sundeved: Billardspillerne i Sundeved og Omegns Billardklub er ikke særlig optimistiske i øjeblikket. Næste år i maj eller juni står klubben uden lokaler. Derfor er medlemmerne på den seneste generalforsamling blevet enige om at nedlægge en ellers velfungerende klub.

Formanden Claus V. Petersen fra Blans fortæller, at klubben har en ti-årig kontrakt med Sønderborg Kommune om lokaler på Nydamskolen.

- Kontrakten udløber næste år, og vi kan ikke få den forlænget. Kommunen har meddelt os, at de ikke har lokaler, der er store nok til os. Derfor kan vi ligeså godt nedlægge klubben, forklarer Claus V. Petersen.


Kontrakten udløber næste år, og vi kan ikke få den forlænget. Kommunen har meddelt os, at de ikke har lokaler, der er store nok til os. Derfor kan vi ligeså godt nedlægge klubben.

Claus V. Petersen, formand for Sundeved og Omegns Billardklub


- For 15 år siden flyttede vi fra Forsamlingsgården ned på Nydamskolen. Daværende borgmester John Petersen mente, at det var en god idé at samle aktiviteterne på skolen, fortæller Claus V. Petersen, der understreger, at billardklubben gerne ville ned på skolen.

Annonce

Flytning kostede

- Vi fik indrettet et dejligt lokale på 1. sal. Her var vi i fem år, indtil skolen skulle bruge lokalet til en specialklasse, men vi fik så et andet og lidt større lokale, som vi også blev meget glade for, men flytningen kostede os 35.000 kroner, fortæller Claus V. Petersen.

Sundeved og Omegns Billardklub blev stiftet den 2. april 1982 og har i øjeblikket 18 medlemmer. Klubben er med i flere turneringer under Den Danske Billard Union, hvor det er blevet til mesterskaber.

- En senior-samvær-turnering er vi også med i. Den kører blandt de sønderjyske klubber. Denne turnering henvender sig til ældre og pensionister, som har mulighed for at spille i dagtimerne, påpeger Claus V. Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce