Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Toiletrullen skal bare vende rigtigt

Hvis ikke rullen vender rigtigt på offentlige toiletter, bliver den vendt. Foto_: Arkiv
Henriette Benkjer får stress af støv i vindueskarmen, og når kæresten tømmer opvaskemaskinen, er hun hurtigt i køkkenet for at sikre, at han har stillet alt de rigtige steder. Persiennerne i stuen skal også sidde rigtigt - og så brød hun reglerne, da hun arbejdede som social- og sundhedsassistent.
Annonce

Sønderborg: Der må ikke stå en kop mellem glassene hjemme i køkkenet, og når kæresten tømmer opvaskemaskinen og ikke stiller tingene lige der, hvor Henriette Benkjer synes, de skal stå, så flytter hun dem. Hun kan heller ikke have, at toiletrullen vender forkert. Den skal sidde på en bestemt måde, og gør den ikke det på de offentlige toiletter, hun besøger, så vender hun dem.

Der er tre persienner i hjemmet, og den ene må ikke sidde længere oppe eller nede end de andre, og de må slet ikke hænge skævt.

- Jeg kan ikke ha', at der står et glas mellem kopperne, og det stresser mig vildt, hvis der er støv i vindueskarmen. Sådan er der mange ting, men det har været værre. For et stykke tid siden skulle de to klemmer, jeg bruger til at hænge tøj på et tøjstativ, have samme farve. En rød og en blå klemme - det gik slet ikke.

- Hvad så når du har dine børnebørn på besøg og de krummer i sofaen?

- Det har jeg det ok med, men når de er ude af døren, så støvsuger jeg straks, siger Henriette Benkjer.

Da hun arbejdede som social- og sundhedsassistent kunne hun ikke lade være med at bryde reglerne. Medarbejderne havde fået at vide, at de kun måtte vanske op hos borgerne hver anden dag. Men Henriette Benkjer kunne simpelthen ikke lade opvasken stå - hun klarede den dagligt.

- Men hvad pokker, det tog kun et par minutter, siger hun og griner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce