Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Tonni er frilufts-, forenings- og familiemenneske

Tonni Johannsen er forenings-, frilufts- og familiemenneske. Foto: PR
Den 40-årige filialleder i broager Sparekasse Sønderborg, ser aldrig fjernsyn, dyrker ultrasport og tilbringer så meget tid som muligt under åben himmel.

Sønderborg: Når filiallederen i Broager Sparekasse Sønderborg kommer hjem, sidder han ikke og studerer aktiekurser og søger efter finansnyheder på nettet. Den 40-årige sønderborger ser efter eget udsagn aldrig fjernsyn og tilbringer helst sin tid under åben himmel.

Her sidder han ikke og funderer over verdenen og finansverdenen - han er nemlig bidt af ekstremsport og er en særdeles aktiv herre.

Torsdag 13. maj løber Tonni Johannsen 100 kilometer i Als Rundt - det er altså næsten to et halvt marethon. Men de 100 kilometer er langt fra hans største præstation. I august 2019 løb sparekassemanden 100 miles (godt 160 kilometer) - altså næsten fire marathon - på 21,5 timer i Berlin.

Annonce

Hver lørdag morgen klokken 6.15 er han klar til en løbetur sammen med nogle venner, og det bliver også til ture med familiens meget aktive hund Kenzo.

Foreningsmenneske

Tonni Johannsen er også foreningsmenneske, og det er en af årsagerne til, at jobbet i Broager Sparekasse passer ham rigtigt godt. Sparekassen giver årligt mange penge til foreninger og klubber i lokalområdet.

Han har også været aktiv i Sønderborg Cykel Klub og har her blandt andet arrangeret DM i landevejscykling i 2009 og været med til at arrangere fire Post Nord Danmark Rundt.

Tonni Johannsen er udlært i Kreditbanken, hvor han arbejdede et år som udlært, og han har før jobbet i Broager Sparekasse blandt andet arbejdet i Sydbank. I to år - fra 2017 til 2019 - var han mægler hos Realmæglerne Seeberg.

- Det var et fedt job at arbejde i ejendomsbranchen, men det er også et 24/7 job, og det blev for meget for mig. Jeg er jo friluftsmenneske og vil gerne være sammen med familien.

Tonni Johannsen er gift med Nadja, der arbejder i Kreditbanken, og har to børn på 10 og 13 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce