Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Trofast kunde hos Thiele fik gave

Thiele
Annonce

Sønderborg: Kundeloyalitet er lidt af et særsyn i disse dage. Men den 22. september 1980 fik Erik Housted sat kontaktlinser i øjnene for første gang hos Thiele. Siden skoletiden har han brugt briller og han hadede mildt sagt at gå med dem. Derfor var muligheden for kontaktlinser en stor befrielse for Erik i et aktivt liv.

Han stammer fra København, men i 1980 var der ikke mange optikere at vælge imellem, som lavede kontaktlinseoptik. Så valget faldt på Danmarks ældste optikerforretning – Thiele på Købmagergade i hjertet af København. Bløde kontaktlinser var en nyhed dengang Erik startede med dem. Det var en noget omstændig affære bare at rengøre linserne, da de skulle koges i specialbeholdere hver aften. Heldigvis er der sket en masse på kontaktlinseområdet siden.

Annonce

Pensionist i Sønderborg

Erik Housted har arbejdet i bankverdenen i København hele sit liv og valgte, efter at være gået på pension, at flytte til Sønderborg med sin kone. Det var i 2013, og i dag er han blandt andet frivillig på Sønderborg Slot og i Lokalhistorisk Arkiv.

I Sønderborg fandt han også en Thiele-forretning og valgte at overføre sine journaler hertil. I dem opdagede kontaktlinseoptiker Jannie Heskjær, at det nu præcis er 40 år siden, at de første kontaktlinser blev afprøvet.

Hun og Thieles indehaver, Jens Bundgaard, havde derfor sørget for en lille gave til Erik, da han forleden kom for at hente en ny portion linser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Sønderborg

Dødsfald

Annonce