Annonce
Ugeavisen Sønderborg

Vi har gavekort for 1,2 millioner hjemme i skufferne

De gamle gavekort skal frem fra skufferne for at sætte gang i handlen. Foto: Vorees Sønderborg
Citymanager opfordrer sønderborgerne og nordalsingerne til at få de gavekort, de fik til jul, brugt. Det vil sætte gang i den lokale handel, men det er også sådan, at gavekortene har en udløbsdato.

Sønderborg: Sønderborgerne og nordalsingerne har Vores Sønderborg og Nordborg-gavekort for omkring 1,2 millioner kroner liggende i skuffer og skabe. Det er kort, som er købt og betalt op til nedlukningen - sandsynligvis er det fleste givet som julegave -  og pengene samler nu støv på Vores Sønderborgs konto.

Citymanager Axel Nielsen ser meget hellere, at pengene kommer ud i butikkerne i Sønderborg og på Nordals, og derfor opfordrer han sønderborgerne og nordalsingerne til at finde deres gavekort frem og få dem brugt ude i butikkerne, som stadig har masser af gode genåbningstilbud.

Annonce

Få dem brugt

Axel Nielsen siger, at pengene kan være med til at sætte skub i handlen i Sønderborg og Nordborg og således sikre, at der også kan handles lokalt, når det igen bliver tid til julehandel.

- Så jeg kan kun opfordre til, at der kigges i skufferne efter de mange gavekort. Er du i tvivl om beløbet, kan du tjekke den på sønderborghandel.dk eller ved at scanne QR-koden på kortets bagside, siger Axel Nielsen, der lige minder om, at gavekortene har en udløbsdato, fordi der er præsenteret et nyt gavekort.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce