Annonce
Få inspiration til hvad du kan lave i den kommende uge. Fotos: Betina Skjønnemand, Matilde Bøjlund Andersen og Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix.
Ugeavisen Tønder

Jeg anbefaler: Loppemarked, julehjerter og valgtest

I denne uge kommer anbefalingerne både forbi det traditionsrige egns specialiteter og det mere gængske honningkagehjerte. Derudover kan du gå på loppejagt i Skærbæk eller finde inspiration til, hvor du skal sætte dit kryds til valget den 16. november.
Annonce
  • Få inspiration til hvad du kan lave i den kommende uge. Fotos: Betina Skjønnemand, Matilde Bøjlund Andersen og Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix.
  • Tøj, brugskunst, legetøj og meget andet. Som regel er der nok at gå på opdagelse i ved standene på et loppemarked, så der kan hurtigt gå et par timer, hvis man skal nå det hele igennem og lave en god handel. Arkivfoto: Betina Skjønnemand.
  • Honning hjerte test.
    Juleslikket er så småt begyndt at komme frem i butikkerne, så der går nok heller ikke længe, før du kan se de karakteristiske honningkagehjerter i bagerens vindue. Hvis du vil kaste dig over den hjemmelavet slag, så skal du til at smøge ærmerne op. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix.
  • Potkæs er en gammel "ret", fra den tid, hvor man virkelig var god til at undgå madspild. For med potkæs kunne selv de mindste rester af ost blive brugt helt ind til skorpen. Foto: Matilde Bøjlund Andersen.
  • Hvis du er i tvivl om, hvor du skal sætte dit kryds til kommunalvalget, så kan en kandidattest vise dig, hvilke emner du er mest eller mindst enige med kandidaterne om. På den måde kan du skabe dig et overblik over de forskellige kandidater.
  • Et sønderjysk kaffebord består traditionelt af et væld af både hårde, bløde og tørre kager. Hos Tirslund Forsamlingshus disker de blandt andet op med boller, kringle, tærter, pladekager, lagkage og småkager.
Ugeavisen Tønder

Skal din by være Årets Klimaby? Tønder uddeler ny pris

Annonce
Ugeavisen Tønder

Fart, "fun" og strand: Nu er der sat dato på årets største, lokale sportsbegivenhed

Annonce
Ugeavisen Tønder

Påskeharen er ikke politibetjent: Lad naboerne passe dit hus i påskeferien – eller pas på deres

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Veteraner og kometer til Tønder

Ugeavisen Tønder

Antal ansøgere vokser: Ny uddannelse har vind i sejlene

Ugeavisen Tønder

Efter 47 år er det slut: Sidste halbal i Toftlund Hallerne

Ugeavisen Tønder

Et Tønder-vartegn får en overhaling

Ugeavisen Tønder

Vær med på en kigger og få en bid af en brødtort: Det har vi fået for knap 22 mio. kroner

Ugeavisen Tønder

Prisuddeling for campingpladser: Sådan gik det de lokale finalister

Annonce