Annonce
Ugeavisen Tønder

På trods af corona kører det for Abtek

Jesper Monsrud, Tønder Erhvervsråd, Niels Krogsgaard Otten, Compress-projektet, og Henning Nielsen, Abtek International
Det er gået godt for Uffe Nielsens Maskinfabrik siden den overtog Abtek International. Trods en coronakrise, der har gjort livet surt for mange virksomheder, har man i firmaet en god ordreindgang.
Annonce

TØNDER: Man kan godt mærke, at der er gang i produktionen, når man ligger vejen forbi Abtek International, der ligger på Hydrovej i Tønders industrikvarter.

- Her igennem coronakrisen, og så længe vi kan se fremad, har vi en god ordreindgang på mange af vores områder, og vi ser på at ansætte flere medarbejdere i produktionen, siger Henning Nielsen, der er ejerleder hos Abtek International i en pressemeddelelse.

Abtek International arbejder på tre fronter; med silosystemer til blant andet bagerier, med kundetilpassede maskiner til industrielle vaskerier og med dampanlæg til blandt andet  slagterier. Man kan dermed sige, at virksomheden opererer med en bred skare af kunder, der giver en form for risikospredning, hvilket har vist sig gavnligt i coronatiden.

For en rum tid siden deltog Henning Nielsen i et forløb med et projekt benævnt Compress, hvor han havde besøg af projektkonsulent Niels Krogsgaard Otten.

Det var en kontakt, som blev skabt via en udviklingssnak og et vækstforløb med Jesper Monsrud fra Tønder Erhvervsråd. Her fik han hjælp til at standardisere tilbudsgivningen, således denne ekspedition kan ske både hurtigere men også med en konstant indsigt i fortjenesten ved opgaven og sikkerhed for, at alle elementer er medregnet.

- Jeg har haft god gavn af, at Jesper Monsrud henviste mig til Niels Krogsgaard Ottesen fra Compress-projektet. Jeg fik sparring på og hjælp til at sikre en større effektivitet gennem en standardisering af nogle af vores processer, fortæller Henning Nielsen i meddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce