Annonce
Tønder Gymnasiums elevråd gik i køkkenet, hvor eleverne lavede et klimavenligt måltid med lokale råvarer. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Ugeavisen Tønder

Elevråd lavede klimavenlig mad

Under overskriften fem fede dage satte nogle af landets gymnasier fokus på bæredygtighed i sidste uge. Tønder Gymnasium var med, og torsdag var der lokale råvarer og melorm til frokost.
Annonce
  • Tønder Gymnasiums elevråd gik i køkkenet, hvor eleverne lavede et klimavenligt måltid med lokale råvarer. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
  • Maja Hermannsen fra 1. Z smagte på knækbrød med insektmel med en topping af melorm. Hun kunne godt lide den lille snack. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Ugeavisen Tønder

Tæt på fuld plade fra Tønder Festival

Annonce
Ugeavisen Tønder

Skal din by være Årets Klimaby? Tønder uddeler ny pris

Annonce
Ugeavisen Tønder

Fart, "fun" og strand: Nu er der sat dato på årets største, lokale sportsbegivenhed

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Tønder

Påskeharen er ikke politibetjent: Lad naboerne passe dit hus i påskeferien – eller pas på deres

Ugeavisen Tønder

Veteraner og kometer til Tønder

Ugeavisen Tønder

Antal ansøgere vokser: Ny uddannelse har vind i sejlene

Ugeavisen Tønder

Efter 47 år er det slut: Sidste halbal i Toftlund Hallerne

Ugeavisen Tønder

Et Tønder-vartegn får en overhaling

Ugeavisen Tønder

Vær med på en kigger og få en bid af en brødtort: Det har vi fået for knap 22 mio. kroner

Annonce