Annoncørbetalt indhold

En dansk kulturarv i Uldum – Kongelig privilegeret kro i 1734

pr-foto credit

Uldum Kro var engang en af Danmarks mest prestigefyldte kroer, der har nydt kongelig privilegium i 1734 og indtil 1912, hvor det blev vedtaget at man ikke længere måtte kalde sig ”kongeligt privilegeret kro”. Det er dog i dag stadig en meget besøgt kro grundet den danske kulturarv som kroen har tilegnet sig med titlen. Denne historiske kro ligger i hjertet af Jyllands mest attraktive ferieområde og tiltrækker turister fra hele landet.

Kroen tilbyder et bredt udvalg af services, herunder blandt andet mad ud af huset og mulighed for større selvskabsfester. Hos Uldum kro kan du altid bestille smørrebrød, sandwich og stjerneskud til middag, men om fredagen er der en særlig ’dagens ret’ på menuen, som er ud over det sædvanlige.

Derudover er Uldum Kro populær for selskaber og arrangementer. Kroen tilbyder mange fleksible pakker til ethvert budget, som inkluderer alt fra en let anretning til fulde middage og desserter.

Annonce

Mad ud af huset - Få smagfulde madoplevelser i Uldum Kro

Skal du holde en stor begivenhed? Eller ønsker du blot at nyde god mad med familie og venner? Så er Uldum Kro det perfekte sted! Her kan du bestille mad ud af huset, som leveres frisk og lækker mad fra bunden til dit arrangement. Uldum Kro har et bredt sortiment af retter, som både vil glæde dig og alle dine gæster. Du kan vælge imellem forskellige retter fra den traditionelle danske madlavning.

Uldum Kro tilbyder mad ud af huset. Deres menu består af flere forskellige retter, der passer til enhver smag. Du kan fx vælge mellem forskellige kød- og fiskeretter, salater, desserter og meget mere. Uldum Kro garanterer dig den hyggelige atmosfære, som du så gerne vil have til dit arrangement. Priserne på deres mad ud af huset varierer alt efter antallet af personer, du vil invitere, men du kan være sikker på, at de vil give dig det bedste tilbud!

Tag en pause fra hverdagen – Bestil mad fra Uldum Kro

Uldum Kro er en traditionel kro fra det 17. århundrede, der ligger mellem Vejle og Horsens i de smukkeste omgivelser i Jylland. Den idylliske beliggenhed tæt ved skove, marker og landsbyer giver os en autentisk jysk stemning.

Ved bestilling fra Uldum Kro kan du være sikker på at få frisklavet mad fremstillet med de bedste råvarer og af professionelle kokke. Stedet har også et lille hyggeligt caféområde, hvor man kan nyde en kop kaffe eller te med udsigt til landskabet omkring Uldum Kro, mens man venter på sin take-away.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Forsiden netop nu
Tørring Folkeblad

Ni kvinder og én mand står bag kommende butik på torvet: - Vi er helt vilde med placeringen

Hedensted/Juelsminde Avis

Både jordejere og lokale borgere kan komme med ønsker

Hedensted/Juelsminde Avis

OBS på nye regler for boligskat fra 1. januar 2024

Hedensted/Juelsminde Avis

Nu er der sat navn på endnu en restaurant: Kendt burgerkæde rykker ind i Recharge City

Hedensted/Juelsminde Avis

Minimumsnormeringer styrker vores børns fremtid

Hedensted/Juelsminde Avis

1160 fodboldbaner med nye træer frem mod 2030 til glæde for klimaet: Men hvor skal de plantes?

Tørring Folkeblad

Fællessang og koncert med Anne-Marie Hassing og Ronnie Flyvbjerg Olesen

Tørring Folkeblad

Gudenåcenteret inviterer til fællessang med musikere fra Mariehaven

Annonce