Annonce
Trekantens Folkeblad

Corona eller ej: Forår og tennis hører sammen i Gårslev

De røde tennisbaner er blevet gjort klar i Gårslev. Privatfoto
Så er tennisbanerne i Gårslev gjort klar. Sæsonen kan begynde, og alle er velkomne til at gøre brug af banerne.

Gårslev: Et sikkert tegn på, at det er april og forår er, at vejret er utrolig omskiftelig med frost, hagl, sne, regn og sol, lærkens klare trille og stæren der knirker og fløjter.

Et andet sikkert tegn på, at det er forår er, at en flok flittige ældre mennesker har haft travlt på de røde grusbaner med klargøring af tennisbanerne i Gårslev, så de, altså banerne, stod klar og i god stand inden den kommende tennissæson, som startede søndag 24. april.


Tennis er en sport, der henvender sig til alle aldre og spillere med forskellige forudsætninger, så snak med naboen, vennen, familien eller arbejdskollegaen og få en aftale om, at I vil spille tennis i Gårslev


Frosten havde svært ved at slippe sit tag i banerne, så det forsinkede arbejdet en del, men vejrguderne har de seneste dage artet sig helt perfekt med sol og vind, så ved ihærdig indsats er banerne nu klar til at modtage glade tennisspillere. Områderne omkring banerne er finpudset og klubhuset er rengjort.

- Vi har fået nyt midterhegn og stolper på det høje hegn er rettet op, så det er så fint. Vores sponsor gennem rigtig mange år, IT-Partner, er stoppet, og i stedet har vi den glæde, at Dagli´Brugsen i Gårslev er trådt til. Tusind tak for det, lyder det fra Gårslev Tennis.

Kom gerne forbi

Det er klubbens håb, at mange, nye og tidligere spillere, tager banerne i brug og vil nyde at mødes med én eller flere spillere, få frisk luft, god motion og samvær med andre.

- Tennis er en sport, der henvender sig til alle aldre og spillere med forskellige forudsætninger, så snak med naboen, vennen, familien eller arbejdskollegaen og få en aftale om, at I vil spille tennis i Gårslev, lyder det videre.

Også de mange campister fra de nærliggende to campingpladser og sommerhusgæsterne er også meget velkomne til cykle eller køre de to til tre kilometer til de to tennisbaner i Gårslev, Skolegade 18, Gårslev.

På Gårslevs hjemmeside under tennis er der link til booking af baner, og her findes også en tennisfolder.

De røde tennisbaner er blevet gjort klar i Gårslev. Privatfoto


Træning 2021

Ifølge Gårslev Tennis vil det dygtige trænerpar, Sisell Larsen og Benjamin Jakobsen, på allerbedste vis stå for undervisning af både børn og voksne.

Her tilbydes træning til børn mellem 8 og 18 år samt til voksne.

Træningsstider for børn (min. 8 år) er onsdage kl. 16.30-17.30 med opstart 12. maj

Der er voksentræning den 12. maj, 9. juni og den 11. august mellem kl. 17.30-18.30.

Her kræves det, at man er tilmeldt Gårslev Tennis senest 12. maj.

Alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantens Folkeblad

Nyt fra Vejle Kommune

Annonce