Annonce
Trekantens Folkeblad

Prøv at spille golf - gratis - i uge 31

Der kan spilles gratis golf i Brejning i uge 31. Både for børn og voksne og for de bedste og knap så gode. Foto. Birgitte Carol Heiberg
Prøv gratis golf hos Kellers Golf Klub i Brejning i uge 31. Og det er både for børn og voksne. Nye tiltag skal være med til at skabe opmærksomhed om den lokale golfklub.
Annonce

Brejning: I denne uge, uge 31, sker der masser af ting og sager hos Kellers Golf Klub.

Overordnet kan man selvfølgelig stadig bare spille golf, som man plejer, men derudover er der Sommersjov for børn samt der hele ugen er gratis uge for greenfeegæster, der besøger klubben.

Er man nybegynder kan man også gratis prøve kræfter med den store pay- and playbane.

Det har man prøvet før i klubben med stor succes. Men i år er der dog en ting, der er helt nyt.

- Sommersjov for børn er et nyt tiltag for børn, hvor klubbens junior- udvalg laver forskellige lege med børnene. Der er ikke tale om, at børnene skal lære at spille golf på en traditionel måde, men der vil være er en masse lege, der på en eller anden måde kredser sig om golfen, lyder det fra Anette Daugaard-Hansen, der sammen med sin mand, Peter, er daglig leder af golfklubben.

Sjov sommergolf for børn

Sjov Sommergolf foregår i Kellers Park Golf Club 29. og 30. juli - begge dage kl. 10-14.

Alle børn og unge der deltager i Sjov Sommergolf får en goodiebag samt forplejning på dagen. Bedsteforældre og forældre er velkommen på sidelinjen.

Pris: 100 kr. pr. dag (incl. forplejning og goodiebags).

Tilmeld dig til: post@kellersparkgolfclub.dk

Sidste år prøvede man også kræfter med gratis golf, som er tiltag mange klubber rundt i Danmark byder på i uge 31. I Brejning har det været med til at gøre en forskel.

- Vi havde 1100 forbi i uge 31 sidste, og det er mange for os. Og det har den klare fordel, at spillerne får prøvet banen af og ser, hvor lækker og godt et sted vi har. Den viden tager de med hjem til deres egen klubber. Og så går snakken jo forhåbentligt der. Snakken indbyrdes mellem golfspillere er den bedste måde for os at sprede kendskabet til vores baner, forklarer Peter Daugaard-Hansen.

Hvis man ønsker at gå en runde golf ganske gratis skal man melde sig til på klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce