Annonce
Turistavisen - DK

Mange muligheder for revanche: Adventure Park fodrer konkurrencemenneskerne

Mange nød sommervejret i Adventure Park. Her er det familien Godskesen. Foto: Mads Dalegaard Wie hier die Familie Godskesen genießen zahlreiche Gäste das Sommerwetter im Adventure Park. Foto: Mads Dalegaard
I Adventure Park bliver det interne regnskab gjort op, når familier, venner og bekendte giver sig i kast med alverdens konkurrencer. Og meget typer på, det er populært. Der er i hvert fald knap nok plads til flere gæster i disse uger.
Annonce

Ringkøbing: - Yes, jeg fik tre mindre, udbryder en lyshåret dreng, mens han går med en fodbold under armen hen for at kontrollere, at der bliver skrevet det rigtige antal forsøg ud for hans navn.

Det er ikke ofte, at man ser børn juble over at få færrest af noget som helst. Men i modsætning til slikpinde, mål og samlekort, så gælder det i Adventure Park ikke om at have flest.

Målet er derimod at bruge færrest slag, spark og kast, når enten håndbold, fodbolden eller golfbolden skal i hullet - i hvert fald hvis man ikke er en god taber.

Og det er de ikke hos kæresteparret Channe Schülein og Kristian Andersen, der er taget forbi Adventure Park med drengene Nicolas på ni år, Magnus på 14 år og Christoffer på 17 år samt familiens brune labradorhvalp, Walther.

- Jeg tror ikke, der er nogen af os, der er gode tabere, siger den 44-årige holbækker, der sammen med Kristian Andersen har valgt at bruge håndbolde i håbet om at få den i hul på færrest slag, mens de tre drenge sætter deres lid til fodbolden.

Adventure Park byder blandt andet på forskellige former for golf, hvor slagudstyret varierer mellem køller, ben og hænder. Man kan også give sig i kast med petanque med bowlingkugler eller pool, hvor ballerne er skiftet ud med fodbolde og køer med hænder.

De fem konkurrencelystne gæster fra Holbæk har denne uge lejet et sommerhus i Houvig, hvorfra de det meste af ugen har brugt store dele af deres tid på sand, havvand og solbadning.

Men nu mente de, at det var på tide at opholde lidt mere vertikalt.

- Vi kan godt lide at være aktive og spille bold, og så er det rart at lave nogle ting, hvor vi kan have ham (hunden Walther, red.) med rundt, siger Channe Schülein.

Hun afbrydes af et meget skuffet "Ejjjjj", da kæresten Kristian Andersen lige præcis ikke ramte hullet med en lille meters afstand dertil.

Adventure Park

Adresse: Søtangevej 1, 6950 Ringkøbing.

Åbningstider:

8. april til 7. juli: 10.00-17.00.

8. juli til 18. august: 10.00-19.00.

19. august til 6. oktober: 10.00-18.00

Priser:

>7 år: 100 kroner.

>7 år (uge 28-33): 120 kroner.

Børn 2-6 år: Halv pris.

Attraktioner: I Adventure Park kan man give sig i kast med en række afarter af golf-disciplinen. Her er både adventuregolf, fodboldgolf, håndboldgolf og minigolf, mens andre blandingssport som fodboldpool og bowls, der er en slags petanque med bowlingkugler, også kan afprøves.

Adresse: Søtangevej 1, DK-6950 Ringkøbing.

Öffnungszeiten:

8. April bis 7. Juli: 10:00-17:00 Uhr.

8. Juli bis 18. August: 10:00-19:00 Uhr.

19. August bis 6. Oktober: 10:00-18:00 Uhr

Preise:

>7 Jahre: 100 DKK.

>7 Jahre (Kalenderwochen 28-33): 120 DKK.

Kinder 2-6 Jahre: halber Preis.

Attraktionen: Im Adventure Park kann man sich in einer Reihe von verschiedenen Varianten des Golfspiels versuchen. Hier gibt es Adventure Golf, Fußballgolf, Handballgolf und Minigolf, aber man kann auch andere Trendsportarten wie Pool Soccer und Bowls ausprobieren. Bei Letzterem handelt es sich um eine Art Boulespiel mit Bowlingkugeln.

Annonce

Fuldt hus

At dømme ud fra dialekter er der ikke mange lokale på golfbanerne denne dag. Alligevel kan der næsten ikke være flere i parken, fortæller Allan Nymark, der har parken sammen med sin kone Jeannette Nymark.

- Vi kører på max i de her dage og har mellem 270 og 300 besøgende om dagen, siger han og fortæller, at der både er danskere, tyskere. svenskere og nordmænd ude at svinge med køller.

Blandt grønne bakker, vandhuller og sten sidder 76-årige Agnethe Godskesen fra Herning og holder styr på stillingen for sin svigerdatter og to børnebørn, der løber frem og tilbage mellem farmoren og hullerne på banen for at afrapportere.

- Sieben, sieben, sieben, hviner fireårige Isabella Godskesen af glæde, mens hun kommer løbende mod sin farmor.

- Nej, det var vel nok flot, roser Agnethe Godskesen, der forsøger at holde det danske sprog ved lige hos sine børnebørn, der er bosat i Tyskland.

Der går da heller ikke længe, inden storebror, otteårige Christian Godskesen, kommer jublende hen efter en vellykket runde.

- Farmor, seks var det, siger han, inden familien Godskesen samler sine pakkenelliker og vandrer videre for at give sig i kast med næste bane, hvor Isabella Godskesen skal se, om hun kan indhente sin storebror.

Og skulle det ikke gå som håbet på de efterfølgende baner, er der heldigvis rigeligt med muligheder for at få revanche på nogle af parkens mange andre baner.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce