Annonce
Turistavisen - DK

Safariture i solnedgang

De lune sommeraftener ved Vestkysten indbyder til naturlige, uforglemmelig oplevelser. Tag med Jyllandsakvariet på bådtur, mens dagen går på hæld.
Annonce

I sommermånederne sejler Jyllandsakvariets safaribåde i pendulfart i løbet af dagen for at tage flere hundrede glade gæster med ud på et besøg hos Limfjordens nuttede sæler. Men bådene ligger ikke stille blot fordi dagen går på hæld.

- Det er flere måneder siden, at vi fik de første henvendelser fra gæster, der gerne ville på en aften-bådtur her til sommer, fortæller Michael Madsen, indehaver af Jyllandsakvariet, og fortsætter.

- Der er noget ekstraordinært fredfyldt ved aftenturene. At ligge og vugge i Limfjordens blide bølger, mens sælerne putter sig på sandbankerne, og solen går ned mod vest. Det er en oplevelse, man husker længe.

Hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften i juli og august kan du komme med på de eksklusive, to timer lang bådture, hvor Jyllandsakvariets skippere sidste sommer har haft nogle helt unikke oplevelser.

- Især én aften var vi helt utroligt heldige. Lige udenfor Thyborøn Kanal sprang 3 delfiner rundt i Vesterhavets bølger, fortæller Michael Madsen.

- I halvanden time lå vi i bådene og observerede delfinerne, der sprang foran os, mens de jagtede en stime af makreller. Den oplevelse, tror jeg med sikkerhed, jeg kan sige, at hverken gæster eller skippere nogensinde vil glemme.

Også i Hvide Sande, hvor Jyllandsakvariets nyeste aktiviteter, under navnet Seaside Safari, finder sted, er der aftenture med båd i sommerprogrammet.

Der har været stor efterspørgsel efter at komme med båd ud på fjorden, og der har også været stor efterspørgsel efter aftenturene, efter vi startede op med dem i begyndelsen af juli, siger Michael Madsen.

Når vejret er til det, vil bådene også kunne sejle ud på Vesterhavet på en aftentur. I Hvide Sande vil man få mulighed for at kunne leje bådene inkl. skipper til en privattur for familien eller måske for par, der har en romantisk begivenhed at fejre.

- En privat bådtur og en flaske bobler om bord - så bliver rammerne ikke bedre, siger Michael Madsen.

I april åbnede Seaside Shop på Mamrelund i Hvide Sande. Ligesom i Thyborøn, kan man her købe billetter til alle Jyllandsakvariet og Seaside Safaris ture og oplevelser.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Turistavisen - DK

Mød vikingerne hele sommeren på Bork Vikingehavn. Her er der masser af plads til nye oplevelser, så tag familien med tilbage til vikingetiden og bliv en del af den levende historie.

Mest læste

Seneste nyt

Turistavisen - DK

Naturen holder aldrig lukket

Annonce