Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Faaborg

Vores Faaborg & Egn i salgsrekord: Har solgt gavekort for en halv million

Faaborg og omegn: Detailhandlen har det ikke nemt i disse uger, men noget er der dog at glæde sig over hos Vores Faaborg & Egn, som er en forening, der blandt andet varetager detailhandlens interesser.

Ugeavisen Faaborg

Gratis tilbud: Turismeaktører skal opgraderes digitalt

Sydfyn: Det Sydfynske Øhav blev noget af en turistmagnet i coronasommeren 2020, og de mange, der lever af at servicere turister, havde forrygende travlt. Nu får en række små og mellemstore virksomheder i området mulighed for at blive endnu dygtigere til at tiltrække turisterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Åløkkeparkens Venner udskyder generalforsamling

Brobyværk: Grundet coronasituationen er generalforsamlingen i Åløkkeparkens venner udsat på ubestemt tid. Der vil blive sendt nyt program ud, når der igen er åbent på Åløkkeparken, oplyser Åløkkeparkens Venner.

Ugeavisen Faaborg

Faste spisegrupper og navn på kopperne: Avernax ruster sig til coronasikker festival

Avernakø: Folkene bag ø-festivalen Avernax følger nøje med i situationen omkring smittetal og udrulningen af vacciner i disse uger. For bliver det muligt at holde festivaler i 2021?

Midtfyns Posten

Foreningen Norden aflyser alt i januar og februar

Faaborg-Midtfyn: Bestyrelsen i Foreningen Norden, Faaborg-Midtfyn, har besluttet at følge ånden i regeringens udmelding om bekæmpelsen af covid-19. Derfor aflyser foreningen alle arrangementer i januar og februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Faaborg

De fire forfatterspirer

Annonce