Annonce
Ugeavisen Faaborg

100 mennesker og fire hunde gik ind i 2020

Den lange rute på fem kilometer førte blandt andet deltagerne op i sundbakkerne ad "Danmarks bedste motionsrute". Foto: Jørn Ungstrup
Annonce

Faaborg: Det har grebet om sig, siden Klokketårnets Venner første gang arrangerede nytårsmarch den første dag i det nye år. Det var i 2014, og dengang var der cirka 40 deltagere.

I år var det så syvende gang, og her ville over 100 mennesker og fire hunde med ud at gå i perfekt vejr til en rask gåtur med blæst og solskin.

Turen startede ved Klokketårnet, og ved Prices Have Skoven kunne man vælge ruten på tre kilometer rundt om Sundet eller fortsætte videre på den fem kilometer lange rute ad "Danmarks bedste motionsrute".

Turene sluttede i år for anden gang ved Faaborg Kirke, hvor der var andagt ved Einar Fog-Nielsen og "godt nytår" med champagne og kransekage.

- Nytårsmarchen er en dejlig start på det nye år med motion og afsluttende andagt i kirken. Den tradition vil vi gerne fortsætte med, så vi siger på gensyn næste år, fortæller Else Garde Christensen fra Klokketårnets Venner, der stod for nytårsmarchen sammen med Faaborg Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce